www.emlaksayfasi.com.tr

Yatırımcıların tercihi 'proje konutları'

Ankara Konut Projeleri

Sundukları sosyal alanlar, 'yaşam merkezi' kurgusu ve konfor garantisiyle, inşaat sektörünün son yıllardaki gözdesi proje konutlar oldu.

Başkent Ankara'da da sayıları git gide artan proje konutlar için genelde kent merkezinin dışındaki yeni yerleşim yerleri tercih edilirken, şehirden ayrılmak istemeyenler Nefis Çankaya Evleri'yle kentin içinde doğayla baş başa konfora ulaşıyor.

Projeyi hayata geçiren YP inşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Ankara'daki gelişimle büyüyen inşaat sektörünün kentte yeni yerleşim yerlerinin keşfedilmesini zorladığını belirtti. Bu nedenle inşaat firmalarının yeni nesil projelerini genelde kentin biraz daha dışında kalan bölgelerde hayata geçirdiğini anımsatan Çankaya, şunları söyledi: "Proje konutlar büyük ölçekli olmaları, sosyal donatı alanlarını da barındırması nedeniyle daha geniş alanlarda inşa ediliyor, inşaat sektörü temsilcileri de bu projeler için kent merkezlerinin biraz daha dışında bulunan, yeni yeni gelişen bölgeleri tercih ediyor. Ancak herkes kent merkezinden 'taşınmak istemiyor. Bu durumda da ne yazık ki konforlu yaşamdan taviz vermek zorunda kalınıyor." 

Milliyet Ankara
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.