www.emlaksayfasi.com.tr

Ankara konut projeleri Emlak Konut!

Ankara Projeleri

Ankara konut projeleri Emlak Konut listesi ve detayları haberimizde yer alıyor.

Ankara konut projeleri Emlak Konut detaylarını sizler için araştırdık. 2003 yılından bugüne kadar çeşitli büyüklükte toplam 132 projenin ihalesini gerçekleştiren Emlak Konut Ankara çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye'nin birçok ilinde konut üreten Emlak Konut Ankara projeleri 2018 kapsamında Başkent Emlak Konutları, Koordinat Çayyolu, Sofa Loca ve Merkez Ankara projelerinin inşaasını sürdürüyor. Ayrıca Emlak Konut Ankara satış süreci devam ediyor.

İşte Ankara konut projeleri Emlak Konut listesi;

Merkez Ankara
1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı proje 4 milyar 194 milyon TL'lik hasılat büyüklüğüne sahip.  Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın yerinde yükselen projede 2020 daire bulunuyor. Merkez Ankara adres için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Koordinat Çayyolu projesinde dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca projede kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Koordinat Çayyolu kat planları için tıklayınız.

Sofa Loca
3+1 , 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunan projede dairelerin büyüklükleri 182 ile 286 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca 6 blokta 150 konut yer alıyor. Sofa Loca kampanya detayları için tıklayınız

Başkent Emlak Konutları
Toplam 1504 bağımsız birimde 1478 adet konut ve 26 adet ticari üniteden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Ayrıca projede temalı çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanları bulunuyor. Başkent Emlak Konutları iletişim için tıklayınız.

Ankara konut projeleri Emlak Konut ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.