www.emlaksayfasi.com.tr

TOKİ Ankara Mamak'ta 1186 konut için ihale tarihi bugün!

Ankara Toki Projeleri

TOKİ'nin Ankara Mamak'da Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etabında 1186 konut için çalışmalar bugün gerçekleştirilecek ihale ile başlıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap kapsamında hayata geçirilecek olan 1186 konutun ihalesi 25 Ekim 2016 (bugün) saat 15:00'da gerçekleştirilecek. 

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap konutlarının ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL

Projesi dahilinde altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak. Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap konutlarının içerisinde 1'er Adet Ticaret Merkezi, cami, anaokulu, lise, ilkokul ve otopark bulunuyor.

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap konutları detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.