www.emlaksayfasi.com.tr

Antalya'nın kentsel dönüşüm haritası belli oldu!

Antalya Kentsel Dönüşüm Projeleri

Antalya'da kentsel dönüşümde çalışmaları başladı. İşte Antalya'da kentsel dönüşüm için planlanan yerler ve projeler

Türkiye’nin en büyük ve en sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Antalya’da start alıyor. 1.5 milyon metrekare arazide başlatılan dönüşüm çalışmalarında 3 bin 200 hak sahibiyle anlaşma sağlandı.

İşte Antalya'nın kentsel dönüşüm haritası ve planlanan çalışmalar;

Kentsel dönüşüm planlamalarında Türkiye'ye örnek olacak proje Antalya'da hayata geçiriliyor. Kepezaltı ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tek kuruş ödemeden metrekare hakları kadar daire sahibi olma, aynı sokakta oturma, kira ve taşınma yardımı gibi imkânlar sunan projede sona gelindi. Planlama ve imarla ilgili tüm kararların alındığı proje, Türkiye'deki en sorunsuz ilerleyen kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor.

Antalya kentsel dönüşüm projesi örnek olacak
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin büyük inşaat firmalarının yatırımlarının en az 10 katı büyüklüğünde olduğunu söyledi. Başkan Türel, şu bilgileri verdi: "Kepez ve Santral Mahalleleri'ne yapacağımız projenin örneği yok. Projeyle deprem riski gözetilerek inşa edilmiş sağlam binalar ile kentin trafik ihtiyaçlarını karşılayabilecek geniş yollara ve nitelikli sosyal alanlarla donatılmış, mülkiyet problemlerinin son bulduğu Yeni Kepez ve Santral'i hep birlikte inşa edeceğiz."


Kentsel dönüşüm kira yardımı 750 tl olacak
Antalya kentsel dönüşüm projeleri içinde en çok merak edilen konuların başında gelen kira yardımı da belli oldu. Proje tamamlanıncaya kadar hak sahiplerine kira yardımı yapılacak. 24 ay sürmesi beklenen inşaat süresince vatandaşlar toplam 14 bin liralık kira yardımından faydalanacak. Vatandaşa hem kiraya çıkarken, hem de yeni evine taşınırken 750'şer liradan 1.500 lira taşınma yardımında bulunulacak. Proje kapsamında vatandaşların taşınma giderleri de karşılanacak.

Vatandaş komşudan ayrılmayacak
Vatandaşlara yerlerinden daire verilecek, komşularından ayrılmayacak. Projenin hayata geçirildiğinde bölge, Antalya'nın en prestijli bölgelerinden biri haline gelecek. Türkiye'ye örnek olacak proje hayata geçtiğinde vatandaşların yerlerinin değeri en az iki üç misli artacak.

 
Muratpaşa kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!
Muratpaşa Belediyesi Muratpaşa Mahallesi'nde yaklaşık 9 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm projesi uygulayacak.

Haşim İşcan Kültür Merkezi yanında yıkılma tehlikesi nedeniyle can güvenliği için tehdit oluşturan yapıları barındıran 9 bin metrekarelik alanda dönüşüm projesi uygulanıyor. İnsan sağlığı için büyük risk taşıyan, kamu sağlığı ve güvenliğini tehdit eden taşınmazları tasfiye eden Muratpaşa Belediyesi ekipleri, düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kentsel dönüşüm yıkımları başladı...
Muratpaşa Mahallesi'ndeki yaklaşık 9 bin metrekarelik 598 adadaki alandaki 22 gecekonduyu yıkan Muratpaşa Belediyesi, temizlik çalışmasını sürdürüyor. Bu alanda; Haşim İşcan Kültür Merkezi önündeki parkla bütünlük sağlayacak yaşam alanı niteliğinde özel proje uygulanacak. Yoğun yapılaşmanın olduğu Antalya'ya, doğal dokusunu koruyup yeni bir kent parkı kazandıracak olan Muratpaşa Belediyesi, önümüzdeki süreçte de planda olduğu gibi semt pazarı inşa edecek.

Kumluca’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor...
Kumluca’nın en eski yerleşim merkezlerinden olan Eski Cami Mahallesi’nde belediyenin de destekleriyle kentsel dönüşüm çalışması başladı. Kumluca’nın en eski yerleşim merkezlerinden olan, Eski Cami Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında imarsız ve altyapısı bulunmayan binaların yıkımına başlanıldı.

Kumluca Belediyesi ekiplerinin de vatandaşlara yardımcı olduğu çalışmalar sonunda, mahallenin altyapısı tamamlanmış modern bir hale getirilmesi planlanıyor. Eski Cami Mahallesi’nin ilçenin en eski yerleşim yerlerinden olduğunu ifade eden Çetinkaya, mahallenin daha önce Demirciler sokak bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını, şuanda da Ormanyolu sokakta kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğünü söyledi.

Balbey kentsel dönüşüm projesi onaylandı!
Başkanı Menderes Türel’in en çok önem verdiği projelerden bir tanesi olan tarihi Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı. 

Bölgelerin ihtiyaçları göz önünde tutularak hazırlanacak tasarım projesinde mahallenin sorunları yapı yapı, parsel parsel ele alınacak. Meydanlar ve sokaklar yenilecek, tarihi binalar restore edilecek. Binalarını yenileme imkanı olmayan mülk sahipleri ile görüşülerek çözümler üretilecek. İçerisinde 3 tanesi çeşme, 2 tanesi cami, 42 tanesi sivil mimari özellikli 47 tescilli kültür varlığı yer alan Balbey hak ettiği değere kavuşturulacak. Balbey, Kaleiçi gibi turistlerin uğramadan gitmeyeceği yeni bir çekim merkezi olacak.

Antalya kentsel dönüşüm projeleri ile yeni bir döneme giren Antalya'da vatandaşlar ve belediye arasındaki uzlaşma görüşmeleri hız kesmeden sürüyor. Önümüzdeki günlerde kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili yeni bir açıklama yapılması bekleniyor.

Utku Çalışkan/EmlakSayfasi.com.tr
 

Yorumlar (219)

şerfife alkan 8 Yıl Önce

ben muratpaşa yüksekalanda oturuyorum benim 283 metre yerimi 150 metreye düşürüp yan komşuyla şuil yapıp madur oldum.

IŞIK 8 Yıl Önce

Konya altı plajları için yapacaklarını merak ediyorum başkan,ben şimdilik konyaaltında denize giremiyorum.sebebini siz merak edinnnn....

ali gültekin 8 Yıl Önce

güneş mahallesinde kensel dönüşüm yokmu bilgi verin lütven

Ramazan yilmazer 8 Yıl Önce

Yesildere mahallesi ilk once kapsama alinmalidir.neden burayi gormezden geliyorlar anlamiyorum.sayin yetkililer bu mahalle halkin can mal saglik sosyal yasam hakki icin en tehlikeli olanidir

Adem 8 Yıl Önce

Bence güllük Caddesini de elden geçirmek lazım, Çünkü Hemen hemen hepsi 40-45 yıllık binalar, güllük Caddesi önemli bir konum ve göze hoş gelmiyor.

Yakup 8 Yıl Önce

Doğugaraji projesi ne oldu bilen varmı ? Bu proje çok gec kalmadımı ? Burdaki projeye engel olan geri zekalı kim acaba. Menderes başkan ne kadar mucadele etsede birileri Antalya'nın guzellesmesini istemiyor.

seycan bingöl 8 Yıl Önce

elmalı mahallesinin kentleşmeye giriyormu

Ayşe 8 Yıl Önce

Yeşildere Mahallesi de kentsel dönüşüme acil alınıp antalya nın uyuşturucu merkezi kurutulmalidir

A.kerim sen 8 Yıl Önce

Antalyanin kundu kemeragzina yollar ne zaman yapilacak orasi unutulmus gibi ...

Hasan 8 Yıl Önce

Antalya denince Güllük akla gelir eyyyy belediye yapacaksan buralara ağırlık ver. Türkiyenin hiç bir şehrinde güllük caddesi yok. Güllük dedim Akla Antalya gelir.

gülten tan 8 Yıl Önce

Dokuma çevresindeki binalarda en az 35 40 yıllık..bu bölge için kentsel dönüşüme gidilecekmi

şaban delen 8 Yıl Önce

Bu yeşildere mah ilgili olarak yerel yönetimler niçin duyarsız kalıyor anlamakta güçlük çekiyorum yillardır bu mahalle.in ne okulu nede camisi yolu yokki değer yatımlar gelsin L

Nuray 8 Yıl Önce

Yeşildere mahallesi ve çevresine acilen çözüm bulunmalı.Çocuklarımızı parka göndermeyi bırakın dışarıya bile bırakamıyoruz

Ismaıl Aya 8 Yıl Önce

Kepezalti ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm çalışmalarının başlama tarihi hakkında bilgi alabilir miyim_?? İlginiz için teşekkürler...

Dr Kenan 8 Yıl Önce

Sayin baskanim bu ermenek msh ve kumkoy Lara dhrumunu ogrenebilirmiyim tapu isleri

Makbule 8 Yıl Önce

Merhaba ışıklar cadde ne zaman kentsel dönüşüme girecek binalar 40 yıllık cadde önemli bir yer Atatürk caddesi ona keza saygılar

Y.akcan 8 Yıl Önce

Must paşa cumhuriyet mahallesi 624 sokaktaki binalar 40 yıllık ssyın başkanım risk oluşturuyor binalar karşıdan bakınca yıkılacak durumda bu binalar kentsel dönüşüme girecekmi

Y.akcan 8 Yıl Önce

Cumhuriyet mahallesi 624 sokaktaki binalar kentsel dönüşüme girecekmi 40yıllık binalar çok eski riskli binalar

m.ali 8 Yıl Önce

Memurevleri sozde pilot bolgedi sunada 50 ve 60 yasinda binalar var yeni emek santral mah.basladi .memurevleri mah.

KemalBal 8 Yıl Önce

Altındag mahallesı muratpasa ıçınde kemtsel dömuşum beklıyoruz

Uğur dai 8 Yıl Önce

Masadagı çankaya mah.2b arazimiz için ne düşünülüyor 2b kanunu çıkalı 4yılı geçti 2000₺başvuru parası ödendi o günden bu güne başka bi gelişme yok bizde tapumuzu almak istiyoruz çarpık yapılaşmayı kendi imkanlarımızla düzeltmek istiyoruz teşekkürler

ahmet birol ekinci 8 Yıl Önce

Kızıltoprak mahallesi 917 sokak daki gece konular ne olacsk

BİLGİN 8 Yıl Önce

BENCE GÜLLÜKTEN BAŞLAMALI ŞEHRİN MERKEZİ 40 YILLIK KÖHNE BİR GÖRÜNÜM VAR ANTALYA YA YAKIŞMIYOR

bahadir tasbas 8 Yıl Önce

Yillardir bekledimiz antalyamiza yapilan her sey icin tesekkurler

S gümüş 8 Yıl Önce

Memurevleri mah çok eski binalar buralar faha çok dikkate alınmalı

Abdil Gürhan 8 Yıl Önce

Kendi reklamınızı yaparken ne güzel masal anlatıyorsunuz maşAllah santral mahallesinde önce metrekareleri düşürdünüz şimdide aynı cadde değil çok başka bir yerde daire veriyorlar verdiğiniz sözleri çok çabuk unutuyorsunuz ve hala halkı kandırırıyorsunuz bu halkın oylarıyla o makama geldiniz hakkımızı helal etmiyecez sizlere

vildan 8 Yıl Önce

muratpaşa şirinyalı daki gecekondulara da bir el atsaniz berbat görunuyor semte hic yakismiyor icinden selalenin bir koluda geciyor orasi harika bir park ve oyun alani olur göruntu kirliligide ortadan kalkar

İzzet sor 8 Yıl Önce

Dokumada Özdilek karşısında, tramvayın geçtiği binalar 40-50yillik

İzzet sor 8 Yıl Önce

Dokumada tramvayın geçtiği caddedeki binalar 40-50 yıllık binalardır,kepezin ilk yapılan binalardır, ayakta duracak halleri bile kalmamış,öncelikle onların yıkılıp yapılması gerekir.

erdal 8 Yıl Önce

sayın başkanım döşemealtında oturuyom halk otobüsü ve dolmuş eklenmesini istiyorum kepez tarafı lara kırcami saygılar

Mehmet 8 Yıl Önce

Sayın başbakanım yeni hal ve hüsnü Karakaş mah kentsel calısmalar varmı

EMEKLİ71 8 Yıl Önce

DURALİLER KAVŞAĞI NE DURUMDA O MUHİTTE OTURANLARIN AKİBETİ HAKKINDA MUHATAP KİMLER,KARAYOLLARIMI, BELEDİYEMİ NEDEN BİR İDARECİ AÇIKLAMA ZAHMETİNDE BULUNMUYOR,HERKEZ TEDİRGİN,KİRACILAR ŞİMDİDEN PERİŞAN.

Abdil Gürhan 8 Yıl Önce

Arsa kadar verse herkes gönüllü imza atacak vaadler 400m arsan var 240 düştü tamam 240m arsa 171 m daire düştü 240=170 doğruysa tamam baskıyla imza attiracaz diye uğraşıyorlar yerini kaybedersin gibi tehditlerle

Turan soyuşen 8 Yıl Önce

Muratpaşa Mh 561sokak sarampol Oyuncakçılar sokağı burda bir pirojeniz varmi çok kötü buraya el atsaniz memnun olurum markantalya yakını hiç yakışmıyor

ali demir 8 Yıl Önce

Başkanım kırcamiimar projesi ne oldu

Mercan fidan 8 Yıl Önce

Meltem mahallesinde kentsel dönüşüm ister binalar çok eskidi .15 katlı binalar artık yükü kaldıracak gücü kalmadı antalyanin en güzel semti eski binalardan çok çirkin görünüyor.

nafiye baysal 8 Yıl Önce

Kepeazalti santral kentsel donusum projesinde 171 m2 hak sahibiyim %10 maliyet uzerinden odeme yaparak yararlandigimizi varsayarsak 17 m2 daha eklenerek 188 m2 oluo ama sadece 2 m2 eksigimiz oldugu icin 100 m2 ve 90 m2 iki daire almak istiorum ama 188 m2 de hakkimiz oldugu icin buna imkan tanimio duzenlenme yapilmasi lazim

Ali 8 Yıl Önce

Sayın başkanım kemer de mavi portakal sitesi çöktü çökecek 45 yıllık binalar neden burda bir çalışma yok saygılar

perihan 8 Yıl Önce

Aksu keşirler Altıntaş mahallesi nolacak...

mine Aladag 8 Yıl Önce

Sayin baskanim finike hasyurtta da binalar temelsiz ve cok yuksek en ufacik bi deprem oldugunda besik gibi sallaniyoruz.kentsel donusumu buraya da istiyoruz

ekrem altuner 8 Yıl Önce

Menderes başkanımızdan ALLAH razı olsun.sayın başkanızdan ricamız inşaat maliyetinden verilen %10 la 85 metre daire oluyor...ama bunu 85 daire yok diye 80 düşürüyorlar..5.metre mütahitten alsak olmazmı.birde inşaat maliyinden ödemelerini 6 aydan uzun olmasın başkanınımızďan arz ederim.sağlıcakla kalın..

hak sahipleri 8 Yıl Önce

kepez ve santıral mahallelerinde hak sahipleri tapu istiyor.yapılacak olan tavukl kümeslerinde yaşamak istemiyor hak sahipleri kendileri kentsel dönüşümü yapmak istiyor sözleşme diye sunulan dayatmayı imzalamak istemiyor

seycan bingöl 8 Yıl Önce

elmalı mahallesi cumhuriyet meydanın ikinçi sıra ne zaman kentsel dönüşüm başlayacak balbey mahallesinin içinde elmalı mahalleside dailmi bilgi verirseniz teşekkürler

Rahmi Gökçe 7 Yıl Önce

Kentsel dönüşümü yürekten destekliyorum, başarılar diliyorum. Bu yaz tatilimi Çıralıda geçirdim, o kadar güzel bir yerki, fakat ana yoldan aşağıya inen 7 km.lik yol bir çile trafk çok, yol bozuk, Çıralıya inince yol dar ve tozlu ne bisiklet turu nede yayalar yürüyebiliyor. Tozdan ve trafik kargaşasından, birde sıcak bastırınca çekilmez oluyor. Siz Büyüklerimiz,Yönetenlerimizden bu propleme bir çare bulursanız bizler duacınız oluruz... Duyarlı Vatandaş.

yusuf 8 Yıl Önce

Başkanım batı çevre yolu çalışması durumu nedir?Avni Tolunay mah. İmar durumu bir an önce bitse artık mezarlık önünün çilesi çekilmiyor akşam saatlerinde Avni Tolunay mahallesinden yola cikamiyotuz.bilgilerinize arz ederim.

AHMET YILDIZ 8 Yıl Önce

KEPEZ MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNDE HAK SAHİBİYİM. YAN KOMŞUMLA 652 M2 OLAN YERİMİZ 300 METREKARELİK YAN KOMŞUNUN 352 M2 Sİ BENİM İDİ. .ÖLÇÜM ESNASINDA 302 M2 BABA 350 M2 YAN KOMŞULARI OLCULMUSTUR.KENTSEL DÖNÜŞÜM OFİSİNE MÜRACAAT ETTİĞİMİZDE SÖZLEŞME AŞAMASINDA KARŞILIKLI KABUL EDERSENİZ DÜZELTİNİZ DENİLDİGİ İÇİN SÖZLEŞME AŞAMASINA KADAR İLGİLENMEK .YAN KOMŞULARI SÖZLEŞMEYE GİTTİĞİMİZDE ARTIK BİRSEY YAPAMAYIZ KENDİ ARANIZDA HALLEDİN DENİLDİ. BİZ NEYE GÖRE VE NASIL ÇÖZELİM. KENDİ ARAMIZDA SORUN YAŞAR HALE GELDİK. BİZ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI. BU SORUNU NASIL COZECEGİMİZİ BİLMİYORUZ. BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ MEM NUN OLURUZ.ÇÜNKÜ İKİ TARAFTA BU HATANIN FARKINDA.İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Yalçın 7 Yıl Önce

Merhaba, Muratpaşa Yenigün mahallesinde yeni yapılan yapıların yanında çok eski yapılar mevcut bu yapıların kentsel dönüşüm planına alınma ihtimali var mıdır?

Fatma Dilek çakmak 8 Yıl Önce

Sayın başkanım güzel Antalya'mıza yaptığınız mükemmel çalışmalar için sonsuz teşekkürler. Biz Uncalı 1424 sk. Hisar sitesi sakinlerimiz.geçen sene yaptığınız çocuk parkı sabahlara kadar sakinlerimizin iç huzuruyla oturabileceği bir eşsiz mekan oldu.2m Migros yanındaki boş araziye bir kapalı pazar istemiştik.çünkü Konak'lar mahallesi ve bizim etrafımızdaki sitelerden 23 nisan parkı yakınındaki pazara gitmek çok zor oluyor.yaşlı ve emekli kesim çoğunlukta olduğu için çok zorlanıyoruz.geçen sene 2014 yılı içinde yapılacak sözü alınmıştı.ama yapılmadı.en kısa zamanda yapılmasını saygılarımla arz ederim. dilekcakmak_67@hotmail.com

Dilek gökçek aksoy 8 Yıl Önce

Sayın başkanım konuları akkuyu mah.dindeki binalarda 20 senelik dış cephe ve temalar cürümler başladı mümkünse kentsel dönüşüm istiyoruz saygılarım yaptığınız güzel çalışmalar için teşekkür ederiz

Erdal TİRYAKİOĞLU 8 Yıl Önce

Sayın TÜREL, Allahaşkına şu KONYAALTI PLAJLARINI Eski haline getir , yeter .Beach Parkın ,uyuşturucu ve fuhuş yatağı olduğunu nasıl göremiyorsunuz şaşıyorum.

erdem 8 Yıl Önce

kepezaltında oturan insanlardan defalarca para alıp kandırdılar bakalım bu nasıl olacak...Hayırlısı

Çamlıbel 8 Yıl Önce

Başkanım camlibel sorunu ne olacak bilgi verirmisiniz

Öğretmen 8 Yıl Önce

Sayın başkanım Antalya nın en eski kooperatiflerinden 1974 te Fener mahallesinde temeli atılan ASTUR Sitesini de kentsel dönüşüme dahil etmeyi düşünür müsünüz? Teşekkürler

T.Y. 8 Yıl Önce

Dokuma ulus da bulunan binalar da 30-40 yıllık binalar buralara da bir yaptırım ve plan dahiline alınması gerekli. Olası depremde risk teşkil ediyor.!

Tekin Taşdemir 8 Yıl Önce

Kızılarık mahallesi üvey Evlat mıdır. Sayın başkanım yıllardır tapu sorunu çözülemedi. Lütfen bu kadar yaptığınız güzel projelerin içine Kızılarak mahallesinide katarsaniz dualarımızı alırsınız. Saygılar.

meral gürsoy 8 Yıl Önce

Boaçayı projesi ne zaman hayata gececek cevrede hepimiz çok merak ediyoruz cevap alabilirsem simdiden teşekkur ediyorum

ayse 8 Yıl Önce

deniz mahallase ne zaman kentsel dönüşüme girecek

Volkan TEZGEL 8 Yıl Önce

Kıymetli başkanım antalya nin en eski mahallelerinden deniz mahallesi. Değişimi hak etmiyor mu.saygılarımla.

Mtopuz 8 Yıl Önce

Deniz mah 50 yaşında daireler var.bence ilk başta burası yapılmalı

NİHAL YÜRİK 8 Yıl Önce

BEN TAHILPAZARI MAHALLESİNDEYİM BU MAHALLEYE HİÇ DEĞİNİLMEMİŞ BALBEY MAHALLESİ İLE YANYANA BİR MAHALLE AÇIKLIK GETİRİRSENİZ SWVİNİRİM.

nihal koca 7 Yıl Önce

konuk sever mah.ile örnek fırın arasındaki boş arsadan günün belli saatlerinde geçemiyoruz lütfen oraya alış veriş merkezi yapılırsa minnettar kalırız .birde oralara yakın yerde alış veriş merkezi yok mark antalyaya gelmek zorunda kalıyoruz vasıtalarda yer olmadığı çin durakğa girmeden geçiyorlar ilğililere duyurulur rica ediyoruz

Ozan 8 Yıl Önce

Gene kızılarık yok . Suriyelilerden kendi mahallemize giremez olduk yapacakları iş bu kadar olur

Hasan 8 Yıl Önce

ÜĆGEN MAH ŞEHRİN ORTASINDA BİRFE ŞİMDİ ŞARSMPOL KAPALI YOL OLACAK VE ARKASINDA BU GÖRÜNTÜLER HİÇDE YAKIŞMIYOR MENDERES BAŞKANIMA ŞİMDİDEN ĆOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR İNŞALLAL ÜÇGEN MAHALLESİNİ UNUTMAZ VE BU MAHALLE DAHADA GÜZELLEßİR DIYE DÜŞÜNÜYORUM

BEKİR 8 Yıl Önce

MURATPAŞA BURAYLA HİÇ İLGİLENMİYOR ÜMİT UYSALIN BELEDİYE BAßKANLIGINLA ALAKASI YOK DAHA ÖNCE SÜLEYMAN EVCİLMEM HER MAHALLENİN NE DERDİ OLDUGUNU BİLEN BİR BAŞKANDI AMA ÜMİTTE SADECE AVUKATLIK KAFASI VAR ETRAFI YÖNETİYOR ÜĆGEN MAH HİZMET İSTİYOR

Hatice ates 8 Yıl Önce

Balbey mah.mesala bizim wmevimiz betonarme ne olacak.her yer sokaklar cöplük oldu. Uyusturucu kullanan insanlar doldu.antalyanın en güzel yeri malesef cöplük her evin bahcesi cöpluk dolu.....

Nesrin büyüksavcı 8 Yıl Önce

100.yıl da kentsel dönüşüm arasında varmı varsa ne zaman olacak teşkkürler.

pervin uslu 8 Yıl Önce

memurevler ne zamzn kentsel dönüşüme girecek

Ozgur 8 Yıl Önce

Kircami ne oldu.

pervin 8 Yıl Önce

memur evlerine ne zamam ketseldöşum yapılacak

caner 8 Yıl Önce

Kircamililerin yuzunu guldurun artik

aynur bilgin 8 Yıl Önce

güllükten başlanmalı

ömür kayhan 8 Yıl Önce

syn başkanım iyi düşünmüşsünüz güzel söylemişsiniz dee....yaa mal sahiplerinin evinde oturan kiracıları hiç düşündünüzmü?? suriyelilere baktığınız gibimi bakacaksınız..kiracı vatandaşların hakları ne olacak ..soruyorum size syn başkanım..

leyla bektas 8 Yıl Önce

Yuksek alan mh sali pazarina yakin olan 75 yuzyil okulunada yakin olan buyuk bos alana kapali pazar istiyoruz mahalleli olarak sali pazari mahalle srasindan kurtulur daha temiz ve duzenli bir yer olur bunu herkes istiyor bunun gerceklesmesi icin nereye basvurmak gerekiyor tam pazr yapmak ivin uygun bir yerdir bunuda yapilacaklarin icine alirsaniz seviniriz

fuat konuk 8 Yıl Önce

Konyaalti cad?

haydin 8 Yıl Önce

Sn baskanim Orduevi hala yerinde Antalya Cumhuriyet meydani projenizden bir daha ses cikmadi? Antalyaya bu meydan sart degil mi? Ordu evi ve etrafi temizlenirse Antalya gercekten dunya sehri olacak....

konuk 8 Yıl Önce

ordu evi arkadi da girmeli merkez evler cik kotu gozukuyor antalyaya yakismiyor

Nuray sarı 8 Yıl Önce

Başkanım birde asansörü olmayan binalara bir çözüm bulsam. 4.5 katlı binaların asansörü yok kentsel dönüşüm projesi istiyoruz.

tarana 7 Yıl Önce

toros mahallesinde ışık sitesi 55 yıllık yanında çevresinde hep yeni binalar yapıldı.. orası içinde kentsel dönüşüm bekliyoruz..

ahmet 8 Yıl Önce

Kiziltoprak Mahallesi meydan kavsagi en önemli nokta kentsel dönüşüm için

Ekrem gokyuz 8 Yıl Önce

Insan sağlığı için büyük risk taşıyan, kamu sağlığı ve güvenliğini tehdit eden herkesin gormezden geldigi zeytinkoy neden plana dahil edilmiyor.anlamis degil..acama rantmi

Mustafa karabas 8 Yıl Önce

Avni tolunay mah tapu ve imar sorunu ne zaman bitecek,santral mah ve safaktan gelen su kanali kapatildi mahalledeki tum meyva agaclari kurudu yazik gunah agaclara imar gelmeyecek ise su kanali tekrar acilmasini rica derim evden hortum ile sulama yapiyoruz saygilar

Ali doğan 8 Yıl Önce

Başkanım güllük caddesinde de çok eski binalar var balkonlarin insanların üzerine düşmesi an meselesi binalar belediye tarafından boyandi güzel oldu ama kentsel dönüşüm olması gerek

Yelda 8 Yıl Önce

Üçgen mahallesi abdi ipekçi caddesindeki binalarda çok eski ve yıpranmış durumda Şarampolü güzellestirmeden önce binalara el atılsa daha iyi olurdu

mustafa vapurcu 8 Yıl Önce

memur evleri mahallesindede kentsel dönüşüm istiyoruz binalar çok eski ve çogu yerler çatlak patlak korkuyoruz bir deprem olsa Allah korusun çok can kaybı olur sorunu çözüm bulacagınızdan eminiz

Süleyman Çelik 8 Yıl Önce

Baskanım aksuya degisim sart adı gibi kalsın artık aksu binaları cok eski gorüntü kirliliği cok bozuk

Gökhan 8 Yıl Önce

Muratpasa gebizli mahalle sine zeytin köye ketsel dönüşüm nezaman yapılacak burdaki gece kondularda neler oldugu iyi biliniyor

GÜLSEN TANER 8 Yıl Önce

Boğaçayı projesi ne durumda basladimi

Gülsüm Öztürk 8 Yıl Önce

mevlana cadde üstü bir sürü eski bunlarada gelsin yenileme başkanım

Feray 7 Yıl Önce

Aspendos bulvarı efespilsen arkasındaki gecekonduların akıbeti ne olucak yıllardır düzenli bir şekilde vergileri ödeniyor tapulu yerler olmadığı için bir çivi dahi cakilmiyor insanca bir yaşam için bu insanlara hak taninicakmi ve kentsel dönüşüm projesi den faydalanabilinicekmi

Feray 7 Yıl Önce

Aspendos bulvarı efespilsen arkasındaki gecekonduların akıbeti ne olucak yıllardır düzenli bir şekilde vergileri ödeniyor tapulu yerler olmadığı için bir çivi dahi cakilmiyor insanca bir yaşam için bu insanlara hak taninicakmi ve kentsel dönüşüm projesi den faydalanabilinicekmi

Ahmet 8 Yıl Önce

Menzil sihtesi ne zaman kentsel dönüşümüne girer bilgi sahibi olmak istiyoruz

Murat yilmaz 8 Yıl Önce

Dokuma antkooplar için kentsel dönüşüm planı var mı?

Alan 8 Yıl Önce

Bende dokuma Özdilek karşında oturnaktayim buraların biran önce kentsel dönüşüme girmesi gerekmektedir

Ramazan Kalak 8 Yıl Önce

Kışla mah.şehrin tam ortasında ama sanki şehir dışında ıssız bir yer gibi hareketsiz devamlı dükkanlar boşalıyor kentsel dönüşüm olsa canlana bilir

Tayfun cetinkaya 8 Yıl Önce

Aksu guzelyur mahallesinede el atarsanız sevinirim kensel donusum için cunku bu bölgede şeh var yıllardır insanlar madur konuyla ilgilenirseniz sevinirim bu mahalleyle ilgilenen yok tesekur ederim

Ahmet 8 Yıl Önce

Ermenek mahallesi icin kentsel donusum durumu nedir bizlere ne olacak hic bir yetkili dogru duzgun aciklama yapmiyorrr

bahri gumus 8 Yıl Önce

Buradaki daireler kac metre kare olacak halka satilacakmi fiyatlari nekadar olacak

Tolgahan taşıcı 8 Yıl Önce

İlk acıl donusum antalya nın en eski mahalleleri olan deniz mahallesi gelmeli

Dilek Sakay 7 Yıl Önce

Altındağ Mahallesi 150.sokak dokulecek kadar eski binalar var kentsel dönüşüm için planlama yokmu acaba

Pervin Öztürk-Recep Ozturk-6/B... 7 Yıl Önce

Aspendos bulv.ile oyak sitelerinin arasindaki hizbe harabe tinercilerin barındıgi,ayni zamanda kartoncularin çöplüğe cevirdigi yerler var.yer sahipleri bile oturmuyor buralar icin projeniz nedir.sehir merkezinin bu goruntusu icler acisi .Artik tahammulumuz kalmadi toz teneke karton gelen giden tasiyiciler yakismiyor antalyaya.Cozum lutfen.okadar sikayette bulunuldu fakat insanlari hice saydiniz cozum ve cevap bekliyoruz yetkililerden.

filiz 8 Yıl Önce

Deniz mahallesinde olmalı

Hatice Çelk. 8 Yıl Önce

Deniz mah.bekliyoruz. Binalat eski. Daracık sok.

Serpil 8 Yıl Önce

Bir sorum olacak size bu konu hakkinda burda evi var fakat kendisi baska mahallede veya yurt disinda oturuyor ve burdaki evi bos duruyo bu durumda kira bedeli alabilyorlarmi

irfan arslan 8 Yıl Önce

şafak mah 4282 sok altyapı yok sokaklarda aydınlatma yok otobüs hattı yok bu bölgeye belediyelerden hizmet bekliyoruz saygılarımla

mevlüt bilir 8 Yıl Önce

Aksu expo pinarli mahallesi için herhangi bir çalişma varmıdır

Sedat çakmak 8 Yıl Önce

Kepez ve santral mahalleleri için kira yardımı 600 tl diyorsunuz sayafanızda 750 tl yazıyor

ali doğan 8 Yıl Önce

Deniz Mah. Özellikle güllük caddesi üzerindeki binalar çok eski o cadde de yaya yoğunluğu da çok fazla bi gün bi kaza olmadan önlem almak gerek

Sefa yilmaz 8 Yıl Önce

Bu yesildere mahallesini kimse gormuyormu yazik cok yazikkkkkkk

Aysegul oren 8 Yıl Önce

Guzeloba mahallesindede sagliksiz binamiz var.Mütahitt deniz kumu. CAlarak yapmis binayi ne yazikki yardimlarinizi ve ilgilileri bekliyoruz.2120 sk guzeloba mahallesi

Boybeyi çelebi 7 Yıl Önce

Sayın başkanım kepezi kepez yapan bir başkanımızın olması bizler için büyük bir şansttır yaptığınız projelerle basarılara imza attınız kentsel dönüşümü baraj Mahallesi içinde hızlı bir çalışmayla sonlandırsanız size minnet duyarız çalışmalarınızın devama ve başarılar diliyorum yolunuz açık olsun başkanım

Vedat 8 Yıl Önce

Yıkıp daha kötüsünü yapmak kültürümüz olmuş. .Avrupada yapılan bir Binayı yıķamıyorsunuz. .Böylece de tarih oluşuyor. .Medeniyetten öğreneceğimiz çok şey var. ..

İsmet Bedel 8 Yıl Önce

Teoman paşa cad ve Deniz mah nezaman gelecek kentsel dönüşüm şehrin içinde eski püşkü binalar.Başkanım en kısa zamanda halletmesini bekleriz.

xxx 8 Yıl Önce

Zeytin köy içinde muhakkak bir kentsel geri dönüşüm düşünülmeli ve ilk planlanması gereken yerin orası olması gerekir. Çocuklarımızın geleceği düşünülsün onları koruyalım

Hikmet Köksal 7 Yıl Önce

Sayin başkanım birde Avni tolunaya el atsaniz çok iyi olacak şehir içinde köy hayatı yaşıyoruz 30 senedir burda oturuyoruz hiç bir icrat yapılmadı ne pazar ne alt yapi hiç birşey yok lütfen lütfen buraya el atın şimdiden çok teşekür ediyorum Allah işlerinizi RAS getirsin

Zeynep akca 8 Yıl Önce

Kiziltoprak mah 1 nolu küme evler 918 sokak yedi ariklar muratpaşa ne olacak

suleyman ozmen 8 Yıl Önce

Sayinbaskanim kircami imar projesini hayata gecirin lutfen

Suzan Alevcan 8 Yıl Önce

Memurevleri 208.şok kentsel dönüşüm bir an önce gelmesini bekliyoruz

Aysin Ergün 8 Yıl Önce

Meltem de Faalez sitesi Toros APT ve çevresindeki ağaçlarda hastalık var.belediyenin bu durumu ele almasıni defalarca turuncu masayı arayarak dile getirdik ama malesef kimse ilgilenmedi..umarım burdan sesimi duyurabilirim

Muhterem 8 Yıl Önce

Bekleyip görücez

vedat 8 Yıl Önce

kentsel dönüşümden önce toplu taşıma araçlarını düzene kon millet perişan halde

Sema alkan 7 Yıl Önce

Baskanim memurevleri bi an once yapilsin dokuluyo buralar saygilar

Fatih erkuş 7 Yıl Önce

başkanım baraj mahallesi ne olacak Kepez Belediyesi bir şey yapıyor kentsel dönüşüm nezaman olacak

Mustafa ibrişim 7 Yıl Önce

Sayın başkanım;ALLAH Reisimize çalışma arkadaşlarına ve size uzun ömürler versin.... Durmak pes etmek yok yola devam....

Neriman tekin 8 Yıl Önce

Doyran ve çakırların gariban halkı yeşili bekliyor .oralara imar yok mu başkanım

Ahmet Erol 7 Yıl Önce

Şarampol yayalaştırma projesi adı altında apartman bahçeleri umuma açık otopark yapılıyor.Ama kamulaştırma yok.Apartman altındaki iskanlı, imarlı otopark girişlerinin kapıları kapatılıyor.Örnek 5056 ada 20 parsel.Gel gör belgede var.Dilekçede var.Bundan sonra alırsınız oy......

İsmail 7 Yıl Önce

Sayın başkanım doğu garajı altı antalya lisesi arkasında yokmu dönüşüm

Vedat Aydın. 7 Yıl Önce

kentsel dönüşüm imar olarak dikey olmalı ama deniz mahallesi gi daha bir çok acube yertleşim alanlarında hala inşaat ruhsatı verilebiliyor . asıl buna engel olunmalı. bu nasıl kentsel dönüşüm.

Sinan Özdemir 8 Yıl Önce

Güzeloba mahallesindeki eski binalar nezaman kentsel dönüşüme girecek çok merak ediyorum.

Özlem. Aksu 7 Yıl Önce

Yaklaşık 9 yıldır yediarıklar projesi ile apartmanlarımızın önündeki gecekonduların yıkılıp park yapılacağı söyleniyordu hala kulaktan kulağa devam eden bu proje gerçekleşecekmi lütfen bu konuda bilgi verirmisiniz. Havalar soğumaya başlayınca sanki köyde oturuyormuşuz gibi gecekonduların sobalarından çıkan dumandan nefes almak mümkün olmuyor

elv 7 Yıl Önce

kisla mh.cengiz toytunc cad.de kentsel donusume girmeli

Havva 7 Yıl Önce

Molla Yusuf mah çevikkuuvvet karşısındaki gecekondular ve ucube evlerin bedeli ödendiği halde birilerinin yakını olduğu için 4ev kaldı ve it yuvası oldu güya park yapılacaktı kimlerle kapalı kapılar ardında ne görüşüldü ne vsfedildi acaba

Kazım 7 Yıl Önce

Altındağ Mah. Kentsel dönüşüme dahil edilsin yikilsin bir deprem olsa taş üstünde taş kalmayacak bakın ankara istanbul yenilendi ama antalyada tık yok BAŞKAN ALTINDAG MAH EL AT ARTIK

Burhan 8 Yıl Önce

Başkanım HAŞİMİŞCAN MAHALLESİNEDE BEKLERİZ EVLER YIKILIYOR ZATEN ESKİ OLDUĞU İÇİN

Serdar 7 Yıl Önce

Memur evleri gerçekten dökülüyor 40-50 yıllık evler var

Mustafa 7 Yıl Önce

Antalya güvenlik Mahallesi içın de kentsel dönüşüm gelmeli. Binalar eski ve dökülüyor tamamen depreme dayanıksiz insan sağlığını tehdit ediyor ilgilenmenizi rica ediyorum.

IRFAN SARHAN 8 Yıl Önce

Sayin baskani hersey guzel ama ilk olarak ada pazindaki anlasilmayan yerlere bir care bulmak lazim antalyanin kepezin en buyuk sorunu bu ada bazi yerleri n parsellere bolunmesi lazim degilse vatandas uzlasma yolu olmuyor ve goruntu kirliligi

mahmut gülhan. 8 Yıl Önce

güllük .hemen ele alınmalı helede evkurcuların olduğu sokak 122.sok .acayıp görüntü kirliliği var daha önce başkan olan evcılmen beyde ordakı evkurcuların bır yere gıdeceğini söylemişti uysal beyde söyledi ama hiç kımse bır şey yapmıyor.

selime tasocak 7 Yıl Önce

Ozgurluk mah.dokuma.karayollari sitesilerinde uzun ve genis catlaklar var.Bina zeminleri dokuluyor.Bir istanbul depremini yasamis ve kayiplari olan biri olarak yaziyorum korkuyorum.

Meryem elmalı 8 Yıl Önce

Sayın başkanım sayfanızda kira yardımının 750 lira olduğunu söylüyorsunuz ama kira yardımı600 tl yatdı

Ahmet... 8 Yıl Önce

Güneş Mahallesindeki Binalarda Çok eski Orayada göz atınız....

erkan 7 Yıl Önce

Başkan şu unuttugunuz kırcami topcular tarım mahallesini bi hayata geçirin artık 40 yıl oldu bazı insanların menfati için geri atılıyor en önli mahallelerden birisi unutmayın saygılar

Mukaddes çelik 8 Yıl Önce

Başkanım yılbaşından sonra binalar sahada kuculecek diyorlar ertelenme durumu varmı metre kareler aynı olsa da kat verilse mutayitlerle anlasmamiz daha kolay olacak binamız eski kuculecek diye geri dönüşüme verilmiyor

Musa 7 Yıl Önce

Yalan atmayin 600 tl kira parasi odeniyor tasinda parasida 750 tl

Sedat göçerler Mahallesi heyeti 7 Yıl Önce

Göçerler Mahallesi mazi dağı altı kentsel dönüşümü kapsamı altına alınsa çok iyi olur .Evler mahalle harabe içinde başkankarımizdan rica ediyoruz .

serdal şahiner 7 Yıl Önce

Alanyadada eski binaların kentsel dönüşüme girmesi lazım.....

Aynur Oğur 7 Yıl Önce

Yıldız mahallesinin kentsel dönüşümü ne zaman başlayacak? Evlerin metrekaresi aynen uygulanacakmı?

zübeyde Akça 7 Yıl Önce

bizlerde kırcamii imar planı olarak bilinen ve 9 mahalle yi kapsayan plsnla ilgili bilgi almak istiyorum 30 yıldır bekliyoruz artık sabrımız kalmadı

İbrahim kuril 7 Yıl Önce

Başkan hep muratpaşa. Kepez.döşeme altı. Belediyeleri gündeme geliyor antalya nın gözböbeği olan ve hergün turist in göz önünde bulunduğu aksu Pınarli bolgedininde ivedikle gündeme alınmasını isteriz

Ali kimdir oğlu 7 Yıl Önce

Üçgen mah 93sokakida kapsiyormu Üçgen mah 93 sokaak 45 No yuda kapsiyormu binayı gorseniz hemen kentsel dönüşüm e katarsiniz sizden gelip bakmanizi Rica ederim burada20 kadar apartman var görü ndu kirliliği var saygılarımla

Gül inci 7 Yıl Önce

mumur evleri ne zaman kentleşmeden yararlanacak evler 50 yıllık bir deprem olduğunda başımıza yıkılırsa sorulu kim olacaktır lütfen memur evlerinide düşünün iyi çalışmalar

s 7 Yıl Önce

Alanyadada düşünülmeli...

serdal şahiner 7 Yıl Önce

Alanyada da kentsel dönüşüm başlamalı belediyemiz öncülük etmeli ,belediye eski binalardan başlayıp kentsel dönüşümde lokomatif olmalı

şaban fidan 7 Yıl Önce

Başkanım.Muratpaşa deniz mah.de kentsel dönüşüm olacakmı.

Cemal yılmaz 7 Yıl Önce

Manavgat da toplu konut yapılacak mı

Zübeyde 7 Yıl Önce

Üçgen mah.93.sokaktaki evimiz çatlaklar olusmaya başladı lütfen kontroller yoğunlaşsın.

Yüksel 7 Yıl Önce

Kepezde kentsel dönüşüme giren evlerin aralarında 20 m kare hazine arazileri var inşaat yapılamıyor bu konuda ne düşünüyorsunuz

Ozlem yıldız 7 Yıl Önce

Antalya güllük caddesinde kentsel dönüşüm projeniz varmı aceba

serdal şahiner 7 Yıl Önce

Alanyada kentsel dönüşüm ne zaman başlıyacak

ibrahim aykurt 7 Yıl Önce

Yüzüncü yıl varĺık ve yıldız mahalleleri 1980 ve1990 yıllarının en kötü yapıları bu maheller bir an önce kontrol edilmeli

Aligalip Vural 7 Yıl Önce

Bahçelievler ve kışla mahalleleri için nezaman düşünülüyor buralar ilk yerleşim merkezlerinden binaların çoğu yıpranmış durumda.

Isa kara 7 Yıl Önce

Gulveren mah ne zaman ketsel donusum olacak

ANTALYA 7 Yıl Önce

kENTSEL DÖNÜŞÜM , RANT DÖNÜŞÜM DİYE ALGILIYORUM ,

RANT 7 Yıl Önce

KENTSEL DÖNÜŞÜM , RANT DÖNÜŞÜM OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ.

nurau 7 Yıl Önce

kentsel dönüşüm alanya avsalları kağsarmı

şaban fidan 7 Yıl Önce

Muratpaşa deniz mah.de kentsel dönüşüm toplu olarak düşünülüyormu acaba.kat sayısı atmadan vatandaş evini alamıyor

yılmaz karadeniz 7 Yıl Önce

plajları yandaşlarına satı utanmaz birda adalet ve kalkınma olacak murat cicek senin babanın oglumuda belediyeyi yediriyorsun

yılmaz karadeniz 7 Yıl Önce

konya altı plajarı mafyanın elinde

Sevinç çako 7 Yıl Önce

Meötem Mahallesi toplu konutları siteleri kentsel dönüşüm düşünülüyormu binalar sağlıklı değil ve eski

suleyman ildes 7 Yıl Önce

Etiler mh.konuk sever kızılsaray mh. Dönüşüm bilgi alabilirmiyim lütfen..tşk.ler

leyla bektas 7 Yıl Önce

yuksk alan mh sanırım antalya sınırları ıcerısınde yer alıyor yenı yapılan bınalar bırbırıne yapısık neredeyse nefes alacak alan yok bırazda orası ıle ılgılenılse cok svevınırız

mehmet karaman 7 Yıl Önce

gunes.mahlesi.kentseldonusum.ne.zaman.basliyur

Gürkan bulut 7 Yıl Önce

Durmak yok yola devam

Hasan 7 Yıl Önce

Yaşasın kesel dönüşüm.

K.FEZA 7 Yıl Önce

Güllük net bir cevap bekliyor,

meral 7 Yıl Önce

Kapalı yol için kentsel dönüşüm düşünülüyormu

ilhan şavata 7 Yıl Önce

Kaleici Anntalya ya gelen tüm turistlerin görmek istediği, dünyanın en önemli tarihi bir yerlerinin başında gelir. Belege İngiltereden gelen turist ( alti kisi) dostlarım, iki oto kiralayip Belek ten Kaleici tam dört saat, uğraşıp bir türlü kaleicine gidememisler. Kızarıklık geri Belek teki otellerin dönmüş ler. Balbay mahellesinde de istediğin kadar restore et. YOLUN OLMAYINCA, OTOPARK İN, YOL LEVHALARON

Erdal ERDOGANT 7 Yıl Önce

Konyalti bölgesinde kentsel düşünülüyordu acaba

ercan gavaz 7 Yıl Önce

Tebrik ediyorum. SAYGILAR geç kalın dı ama saygılar sunuyorum

Hüseyin 7 Yıl Önce

Sayın Başkanım otogar yanı Menzil siteleri depreme dayanıklı değil acil boşaltılması raporu var iken neden geçici oturma izni verilerek insanların hayatı tehlikeye atılıyor. Allah korusun 6-7 şiddetinde bir deprem bile olsa 15 katlı binalarda yaşayan binlerce insanın vebaline nasıl giriyorsunuz. Kentsel dönüşümde öncelik verip bir an önce bu insanları tehlikeden kurtarma gibi bir planınız varmı? saygılar...

muzaffer saraçoğlu 7 Yıl Önce

Emekliler düşünülüyormu uygun fiyatla emeklilere daire verilecekmi

Arife DEMIRORS 7 Yıl Önce

Sayın Menderes Türel zeytinköy'e de bir el atsanız. Adı gibi köy kaldı.

Atiye 7 Yıl Önce

Kircami icin hic bise diye miyosunuz sayin baskan noldu kircamu projesi cop ve fareler icinde yasihoruz umarim onumyzdeki secim icin malzeme olmaz bir an icin bicare dusunun saygilar

Leman Şimşek 7 Yıl Önce

Güllük deniz mahsllesine ne zaman geliyor kentsel dönüşüm sayın başkanım.

Serdal şahiner 7 Yıl Önce

alanyadada başlamalı...

Mustafa 7 Yıl Önce

Antalya nin göz bebeği ilk turizm merkezi eski ışıltısini uzun zaman önce kaybetmiş esnafın bile kan agladigi ışıklar gençlik mh.ne olacak çekiciliği elinden calınmış

Mehmet demir 7 Yıl Önce

Antalyanın göbeginde kırcamii imarı neolacak sayın Başkanlar atın eşegin geçmeyecegi yerler imar ğördü biz hala beliyoz kepezde yasa yokmu muratpaşaya uygulorsunuz sebep olanların boynu altında kalsın inş kırcamili olarak seçmenin olarak bazı şeyler zorumuza gidiyor şu işi çözün artık sz milletin ama hiç bir söz dinleyen yok sayın türel yeter artık diyoruz saygılarımla

Mustafa Altınsoy 7 Yıl Önce

Aksu Altıntaş mahallesinde ki şerh ne zaman kalkıyor kalkması için çalışma var mı? Referandum dan önce bir sürü gecekondu yapıldı buna kim Müsaade ediyor

Günay Gülal 7 Yıl Önce

Sedir mah kentsel dönüşüme nezaman giriyor.

suleyman ozmen 7 Yıl Önce

Başkanım lütfen birazdan chp nin yapamadığı kircama imar i na da bakınız

mahmut 7 Yıl Önce

Kepez karatay Aile sağlık merkezi arkasında ki yüksek katlı binalar hakkında bir bilgi alabilir miyim çünkü binalar neredeyse 30 yıllık her hangi bir deprem esnasında çok büyük facia lar olur DİKKATİNİZE

hakan yılmaz 7 Yıl Önce

bu evlerin fiati ne kadar bilgi verebilimisiniz bilen varsa

Şakir 7 Yıl Önce

Ya Allah rızası için bu imkanlardan faydalanan arkadaşlar ev tutarken devletin verdiği 750 TL yi adam gibi evlere verin. sayenizde döşemealtı gibi bir yerde 450-500 tl olan kiralar 750-800 e fırladı. ev bulamayız diye 400 liralık eve 600 veren insanlar sayesinde şimdi asgari ücretli çalışanlarda zor durumda. Ev sahipleri kira arttırımına gidiyorlar. Ya kira artacak ya da kentsel dönüşümden gelen biri verecek 150-200 fazla oturacak. Lütfen bu konuda duyarlı olun.

Mehmet Köseoğlu 7 Yıl Önce

Konyaaltı Toros mah. Dönüşüm kapsamında değilmi ?

halime 7 Yıl Önce

Vatan bulvarindada varmı kentsel dönüşüm acaba guvenlikte

necibe 7 Yıl Önce

göçerler mahallesi nezaman göndeme gelecek

Fatma oktuay 7 Yıl Önce

Mevlana kavšaģındaki 2.ant belde aprt 45 yıllık balkonlar čökük gibi kentsel dönüşüme nezaman gircek biran önce girse memnun oluruz 75.yıl cmryt lise yanı čalıšmalarınızın bašarılarınızın devamını diler teşekkürler

aynur 7 Yıl Önce

alanyada kentsel dönüşüm istiyoruz inşAllah biran önce olur

Gürkan Çelik 7 Yıl Önce

Start almak ne demek??? Başlıyor demek zor mu???

Eylem 7 Yıl Önce

Memurevleri mahallesine ne zaman gelecek acaba kentsel dönüşüm binalar 40 seneyi geçmiş yapılalı ve çoğu vasat durumda

Mehtapozaker 7 Yıl Önce

Başkanım dokuma ulus mh kentleşme proje sine dahilmi

Ibrahim yuceer 7 Yıl Önce

Meltem mahallesinde kentsel dönüşüm varmı öyle söylenti var

Aydın 7 Yıl Önce

Yıldız mahallesi ne herhangibi bir proje varmı

Şenel 7 Yıl Önce

Muratpaşa /Altındağ Mahallesinde de kentsel dönüşüm başlatılmasını istiyoruz. Şehir merkezinde bir yerleşim alanı olmasına rağmen binalar çok eski çevre düzenlemesi yok insanlar evlerini satmak zorunda kalıyor. Güzel Antalyamıza hiç yakışmıyor.

Alparslan 7 Yıl Önce

Dokuma bölgesi Antalyanın en eski yerleşim bölgelerinden birisi,35-40 yıldan aşağı bina yok,binaların ayakta durmaya mecali yok,özellikle ulus mahallesinde çok eski binalar çok. lütfen el atın sayın başkan,imdat diyoruz artık imdaat...

Zuhal 7 Yıl Önce

Kızıltoprak Mahallesi nde çok eski siteler var nerdeyse çekecek KENTSELE GIRMELI

Kızıltoprak 7 Yıl Önce

Kızıltoprak mahallesinde çokmek üzere olan çok eski apartmanlar var ve önemli bir nokta müteahhitler değerlendirmeli

Burak Sarma 7 Yıl Önce

Deniz Mahallesi'de kentsel dönüşüme dahil olursa çok muazzam bir yer haline gelir. Biz de bekliyoruz

Ayse 7 Yıl Önce

Yeşildere mah.nde yıllardır beklenen yıkım ve yeni yapılanma ne zaman olacak?Şehrin merkezinde hizmet verilmeyen tek yer,Ne yazık ki Antalya'nin ayıbı görmezden geliniyor,insanca yasamak herkesin hakkı.

Ayse 7 Yıl Önce

Başkanım çok güzel işler yapıyorsunuz teşekkürler.Ancak yeşildere mah.nde ne ekmek,ne alış veriş yapilacak bir yer ne sağlık ocagi gibi hizmet alacağımız yerler var.Alabildiğince büyük arsa derme çatma evler var.Proje onaylandı diyorlar 10 yıldan fazla bekliyoruz.Yıkımlar ne zaman başlayacak,yeni yapılanma ne zaman olacak.Siz isterseniz burayı da modern bir semt yapabilirsiniz,3,4 yıl önce bir park yapıldı umitlendik yıkılacak artik hizmetler gelecek dedik.Hala bekliyoruz bir ümitle,Antalyamiz da huzurlu güvenli ve insanca yaşamak istiyoruz,umarım sesimizi duyarsınız,Saygılarımla.

Gökhan 7 Yıl Önce

Yedi Arık'lar ile ilgili Hayla bir gelişme olmuyor nedense. Tapu tahsis belgelerimiz olduğu için Muratpaşa çıkaramıyor Fakat vermekte istemiyor. Onun için bir çözüm olmuyor

TAHSİN ÇELİK 7 Yıl Önce

KIZILTOPRAK MAH 917 SOK BAŞI CADDE ÜZERİ KIZILTOPRAK PTT YANI MEVLANA 1 AP NE ZAMAN KENTSEL DÖNÜŞÜME GİRECEK

SERNUR BOZDAĞ 7 Yıl Önce

MERHABA, İsmet Paşa Göçer iş hanı nda bir dükkanımız var, istimlak edileceği ile ilgili söylentiler var, ne derece doğrudur? nasıl öğrenebilirim acaba?

Zafer 7 Yıl Önce

Yıldız Mah evler çok eski yıkılması lazım

ÜMRAN GÜRÇAY 7 Yıl Önce

ALTINDAĞ MAHALLESİ ELDEN GEÇMELİ HERYER ISSIZ TENHA TRAVESTİLER PAZARLIK YAPIYOR ÇOCUK PARKLARINDA İÇKİCİLER DOLAŞIYOR

Volkan 7 Yıl Önce

Bence güllük caddesi en eski caddelerden biri kentsel dönüşüme bir an önce giricek mahalle ve caddelerde biri buradaki binalar 40 yılın üzerinde ilgililerin dikkatine

erdoğan çetinkaya 7 Yıl Önce

sayın başkanım varsak mahallesi süleyman demirel bulvarına yeni çalışmalrınızdan dolayı teşekkür ederiz fakat eski yolumuz düz şekildeydi yeni yolumuz yılan eğrisi oldu neden acaba

sebahat ince 7 Yıl Önce

şirinyalı altınevler sitesı donüşüm yapılmadı lazım binalar harap mütaite vermek istıyorlar beledıye kat yükseltmıyor dıyorlar

Taci özcan 6 Yıl Önce

Bende mazi dağında oturuyorum bizim yıkımlar ne zaman bizde kersel dunusumu verdik daha haber yok

özcan 6 Yıl Önce

Bende mazi dağında oturuyorum bizim yıkımlar ne zaman bizde kersel dunusumu verdik daha haber yok

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.