www.emlaksayfasi.com.tr

Hasbahçe Kağıthane evleri telefon!

Avrupa Yakası Konut Projeleri

2 blok olarak tasarlanan Hasbahçe Kağıthane lokasyon olarak Hasbahçe Mesire Alanı'nın üzerinde yer alıyor. Hasbahçe Kağıthane iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Hasbahçe Kağıthane evleri telefon bilgisini detaylarını sizler için araştırdık.

2 blok olarak tasarlanan Hasbahçe Kağıthane lokasyon olarak Hasbahçe Mesire Alanı'nın üzerinde yer alıyor. Hasbahçe Kağıthane evleri telefon belli oldu. Hasbahçe Kağıthane iletişim bilgisi şu şekilde;
Hasbahçe Kağıthane telefon : 0 212 295 1 295

120 daireden oluşan Hasbahçe Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yükselecek. 500 metrekaresi peyzaj alanlarına ayrılan projede 2+1 daireler net 67 brüt 105 metrekare ve 3+1 daireler net 120-140 brüt 184-215 metrekare olarak tasarlanıyor.1800 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projenin tamamı 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi dairelerden oluşuyor. 

Genyap, Bautim ve Özma ortaklığında hayata geçirilen Hasbahçe Kağıthane projesinde ortak sosyal kullanım alanları, kapalı otopark, spor salonu, sauna, çocuk oyun parkı ve açık hava dinlenme köşeleri bulunuyor. 16 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje​ 3 firma ortaklığında hayata geçiriliyor.

Hasbahçe Kağıthane evleri telefon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hasbahçe Kağıthane ulaşım görseli için tıklayınız.
Hasbahçe Kağıthane teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU/ EmlakSayfası.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.