www.emlaksayfasi.com.tr

Tema İstanbul'da ​yüzde 5 peşinat kampanyası!

Avrupa Yakası Konut Projeleri

Daire teslimlerine başlanan ​Tema İstanbul ​yüzde 5 peşinat kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Öztaş, Kantur ve Akdaş imzası ile Tema İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat, yüzde 65 banka kredisi ve kalan yüzde 30'u da 2018 baharında ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrı kampanya kapsamında yüzde 10 indirim yapılıyor. Tema İstanbul yüzde 5 peşinat kampanyası 1 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek.

Daire teslimlerine başlanan ​Tema İstanbul projesi 61 blok olarak inşa ediliyor. 3 bin 500 daireden oluşan Tema İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Tatil tadında bir yaşam temasıyla inşaatı tamamlanan Tema İstanbul projesinde 3 bin 530 daire bulunuyor.

Tüm sakinlerine keyifli, huzurlu, ferah ve güven dolu bir yaşam sunan Tema İstanbul projesinde açık, kapalı yüzme havuzlarından tenis kortlarına, 3 km'lik koşu ve bisiklet parkurundan meyve bahçelerine, tam donanımlı ve 7/24 hizmet veren güvenlik donatılarından, etkinlik meydanına kadar sayısız özelliği içinde barındıran Tema İstanbul, İstanbul’ u yepyeni bir yaşam kültürü ile tanıştırıyor.

Tema İstanbul iletişim!
Adres: Tem Otoyolu, Güney Yan Yol Üzeri Atakent Küçükçekmece/ İstanbul
Telefon: 0212 970 00 00
Web: www.temaistanbul.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.