www.emlaksayfasi.com.tr

Kayaşehir'de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı!

Bölge Raporları

5 yıl öncesine kadar TOKİ ve KİPTAŞ'ın ürettiği satın alınabilir konutlarla alt ve orta gelirli vatandaşların tercihi olan Kayaşehir, başta Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ve üçüncü havalimanı inşaatıyla yatırımcıların gözdesi haline geldi.

2011 yılında metrekaresi bin 500 lira olan daireler ikinci elde 3 bin lira sınırını aştı. Emlak Konut GYO'nun gerçekleştirdiği ihalelerle markalı konut üreticilerinin de ilgisini çeken Kayaşehir'deki lüks dairelerin metrekaresi ise 5 bin lira sınırını aştı. Bölgede bu yıl itibariyle 20'nin üzerinde proje hayat buldu. Makro İnşaat, AK Yapı, Avrupa Konutları, İntaya-EYG-İntes İş Ortaklığı, Bulvar İstanbul'un ardından Tahincioğlu Gayrimenkul de girme kararı aldı.

NİDAPARK KLASİĞİ
İstanbul'un hızla gelişen semti Kayaşehir'e kendi markalarıyla giren Tahincioğlu Gayrimenkul'un Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projelerinin ortalama yüzde 40 ile yüzde 150 prim yaptığını söyledi. Tahincioğlu, konutla başlayan süreçte Palladium AVM'yi de açarak bölgenin geleceğine olan güvenlerini göstereceklerini vurguladı. Emlak Konut GYO güvencesiyle 'Nidapark Kayaşehir' projesinde satışların başladığını anlatan Tahincioğlu," Ön kampanyamızda 2 bin 443 konuttan 216'sını sattık. Proje tamamlanana kadar yüzde 40 prim yapmasını öngörüyoruz" dedi.

Güneş Gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.