www.emlaksayfasi.com.tr

BEMO Üyelerinden Erdal Çelebi'ye büyük destek!

Bursa Emlak Haber

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi seçim öncesi gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde destek görmeye devam ediyor. Oda üyelerinin bir dönem daha Oda Başkanı olarak görmek istediği Çelebi ise gösterilen ilgiden fazlasıyla memnun...

13 Ocak 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu'ndaki Başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan mevcut Oda Başkanı Erdal Çelebi, oda üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde oda üyelerinin sorunları ve yeni dönemde yapılması planan çalışmalar hakkında bilgi veren Çelebi, oda üyelerinin gösterdiği yoğun ilgiden fazlasıyla memnun...

Oda Başkanlığı süresince bir çok önemli projeye ve ilke imza atarak bu alanda ciddi bir atılım sağlayan Erdal Çelebi, özellikle sektör temsilcilerinin son yıllardaki ana sorunları başta olmak üzere emlak sektörünün geleceğine yönelik ürettiği projeler ile üyelerin takdirini kazanmıştı. 

Emlak sektörünün tek çatı altında toplanarak, daha kurumsal bir anlayış ile eğitim odaklı gelişim programları düzenleyen Bursa Emlak Müşavirleri Odası, bu alanda da Türkiye'nin en aktif odaları arasında yer almayı başardı.

Özellikle "Yeni Emlak Yasası ve Kayıt Dışı Emlak Hizmetleri" ile yaptığı mücadele ile tüm kesimlerin desteğini alan BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, yeni dönem de birbirinden önemli projeler ile emlak sektörüne katkı sağlamayı amaçladığını dile getiriyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.