www.emlaksayfasi.com.tr

Kestel'de Babasultan Mahalle Konağı yapılıyor!

Bursa Emlak Haber

Kestel belediyesince ilçeye bağlı mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında inşaatına başlanan Babasultan Mahalle Konağının inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yener Acar Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Kestel Belediyesi'nin Babasultan Mahalle Konağı'nın inşaat çalışmaları hakkında bir açıklama yapan belediye başkanı Yener Acar:

''Belediye olarak ilçe merkezinde sunduğumuz tüm hizmetlerin bağlı mahallelerimizde de sunulması noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz.
Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda projelendirdiğimiz çalışmalarımızı büyük bir hızla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biride Babasultan Mahalle konağımız. 250 m² taban alanı üzerine oturan ve toplam 610 m² kullanım alanına sahip olacak mahalle konağımız içerisinde muhtar odası, gençlik merkezi misafirhane, kantin, çok amaçlı salon ilaç deposu ve okuma salonu yer alacak. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan Babasultan Mahalle konağımızın şimdiden ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

Kestel Belediyesi 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.