www.emlaksayfasi.com.tr

Yüksekoba Residence&Avm fiyat!

Bursa Konut Projeleri

Hasanağa Bölgesi'nde inşa edilen Yüksekoba Residence&Avm projesi daire seçeneklerine göre değişen fiyatlarla sizlere sunuluyor.

Yüksekoba İnşaat tarafından hayata geçirilen Yüksekoba Residence&Avm projesinde 2+1 daireler 200 bin TL'den, 3+1 daireler ise 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 7 katlı 6 blok ve AVM'den oluşan Yüksekoba Residence&Avm projesinde fiyatlar dairenin büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik gösteriyor.

 2+1, 3+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı 
Yüksekoba Residence&Avm projesinde 2+1 daireler(brüt 120 metrekare), 3+1 daireler ( brüt 140 metrekare), 5+1 dubleks daireler (240 metrekare) ve 6+1 dubleks daireler (brüt 280 metrekare) olarak tasarlanıyor.

Yüksekoba Residence&Avm projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, fitness salonu, kafeterya, ve açık olapark imkanı sağlanıyor.

Yüksekoba Residence&Avm nerede?

Yüksekoba Residence&Avm iletişim!
Telefon: 0224 360 32 60
Web: www.yuksekoba.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Yorumlar (3)

safirpark 8 Yıl Önce

yuksekobadan ev almak ıstıyorsanız mıllet mahalesıne gıdın hangı yaptıgı sıte de oturma ızınlerı alınmıs ve soz verdıgı gıbı yapılmıs

S e 6 Yıl Önce

Aynen güvendik aldık sözünde durmayan işçilik kalitesi düşük gününde teslim etmeyen firma kimseye tavsiye etmem

ELİT PARK HASANAĞA 6 Yıl Önce

Buradan ev aldık 10 aydır teslim edilmedi bide üstüne inşaatı durdurmuşlar. telefonlara dahi cevap vermiyorlar. güvendik aldık ama evin parasını alana kadarmış o zamanlar ilgileniyorlardı parayı aldılar cevap bile vermiyorlar. çocuklarımın rızkını bunlara kaptırdım. çok pişmanım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.