www.emlaksayfasi.com.tr

Bursa Mevlana kentsel dönüşüm örnek daire!

Bursa Örnek Daireler

36 bin metrekarelik konut alanının bulunduğu Bursa Mevlana kentsel dönüşüm örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor.

Yıldırım'da Mevlana ve Ulus Mahalleleri'nda inşa edilen ​Bursa Mevlana kentsel dönüşüm örnek daire görsellerini sizler için araştırdık.

Etap etap hayata geçirilen Bursa Mevlana kentsel dönüşüm örnek daire görselleri belli oldu. Mevlana kentsel dönüşüm örnek daire görselleri için tıklayınız.

Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde 4 bin konut,sosyal donatı alanları, turizm bölgeleri ve ticaret alanları da yer alıyor. Plan, tasarım ve imar uygulama süreçleri tamamlanan dönüşüm projesinin yüzde 55'i yeşil alan ve peyzaj alanına ayrılıyor. 

36 bin metrekarelik konut alanının bulunduğu Bursa Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesinde 26 bin 500 metrekarelik alanda ticaret ve ofis alanlarının dışındaki bölümlerde yer alacak turizm, sağlık, eğitim, spor, sosyal, kültürel ve ibadet alanları ile yollar bulunuyor. 

Bursa Mevlana kentsel dönüşüm örnek daire görselleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Mevlana Ulus Hümahatun Evleri ihale fiyatları listesi için tıklayınız.
Mevlana Ulus Hümahatun Evleri ilk etapta ihale satışlar başladı ayrıntılar için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU /EmlakSayfası.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.