www.emlaksayfasi.com.tr

Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nerede?

Bursa Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projeleri

Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nerede sorusunun detayları şu şekilde;3 05 bin 600 metrekarelik alanda uygulanacak olan Yıldırım Belediyesi Yiğitler kentsel dönüşüm projesi lokasyon itibariyle Ankara Yolu Caddesi, Türkmenbaşı Caddesi, Bayraktar Caddesi arasındaki bölgede yer alacak.

Yiğitler Mahalesi'nde hayata geçirilecek olan Yıldırım Belediyesi Yiğitler kentsel dönüşüm için planlama yapılırken, öncelikle mevcut durum tespit çalışmaları yapıldı. Yıldırımın yüzde 33'lük bölümünü dönüştürecek olan Yıldırım Belediyesi Yıldırım Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarına devam ediyor.

Yıldırım Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için bölgedeki konut sayısı, mülk sahiplerinin sayısı, konutların ruhsat durumları, ticari alanların sayısı, ailelerin yapısı ve gelir durumu, suç oranları, sosyal problemler analiz edildi. Daha sonra konusunda uzman birçok mühendislik alanın gerçekleştirdiği uzun çalışmalar sonucunda Yiğitler Mahallesi’nde ilan edilen kentsel gelişim alanındaki planları tamamladı.

Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz

Hilal MİSİRLİ / emlakSayfasi.com.tr

Yorumlar (4)

Enver Coşkun 3 Yıl Önce

Yiğitler mahalesi nezaman kentesel dönüşüm olacak lütfen bilgilendirmisiniz

Enver coskun. 4 Yıl Önce

Bursa yildirim yigit mah kentsel dönüşüm projesi nezaman başlayacak merak ediyorum benimde arsam var

Enver coskun. 4 Yıl Önce

Enver Coşkun 2 Yıl Önce

Bursa yiğitler mahallesi de arsam var yapabilirmiyim bani bilgilendirirseniz sevinirim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.