www.emlaksayfasi.com.tr

Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi son durum!

Bursa Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projeleri

Yıldırım'ın yüzde 33’ünü kapsayan dönüşüm projelerinden biri olan Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi son durum bilgisi haberimizde yer alıyor.

Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi son durum bilgisi belli oldu. Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi çizimi tamamlandı ve 12-13 Ocak tarihlerinden bölgede bulunan hak sahipleri ile görüşülerek kentsel dönüşüm anlatılacak.

Yıldırım'ın yüzde 33’ünü kapsayan dönüşüm projelerinden biri olan Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi kapsamında bulunan 2 bin halk sahibi ile uzlaşma göüşmeleri başlayacak. Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahallelerinde gerçekleştirecek olan Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi 341 bin 100 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek.

Depreme dayanıklı ve modern konutların inşa edileceği Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Yıldırım'ın değerinin artması bekleniyor. Yıldırım Belediyesi Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesinin yanı sıra bölgede fiziki dönüşümü sosyal donatı alanlarıyla bütünleştirecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.