www.emlaksayfasi.com.tr

Erdemli Belediyesi çevre temizlik vergisi ödeme!

Çevre Temizlik Vergisi

Erdemli Belediyesi çevre temizlik vergisi ödeme ve çevre temizlik vergisi borç sorgulama işlemlerinizi tüm ayrıntılı bilgi için haberimizde inceleyiniz.

Her yıl düzenli olarak binayı kullananlar tarafından ödenmesi gereken çevre temizlik vergisi, taşınmazın bağlı olduğu ilçe belediyesine ödenir. Erdemli Belediyesi çevre temizlik vergisi işlemleri de ilgili belediyenin internet sayfasından yapılabildiği gibi anlaşmalı bankacılar aracılığıyla da yapılabilir.

Çevre temizlik vergisine tabi taşınmazı Erdemli ilçesi sınırları arasında vatandaşlarımız aşağıdaki linkleri kullanarak çevre temizlik vergisi ile ilgili tüm merak ettiklerine kolayca ulaşabilir. 

Erdemli Belediyesi çevre temizlik vergisi borç sorgulama için buraya tıklayınız!

Erdemli Belediyesi çevre temizlik vergisi ödeme işlemi; https://ebelediye.erdemli.bel.tr/kullaniciyeni.belsoft adresinden yapabilirsiniz.

Erdemli Belediyesi çevre temizlik vergisi ödeme noktaları ise şu şekildedir;

- Erdemli Belediyesi vergi tahsilat vezneleri 
- Tüm anlaşmalı banka şubeleri

Erdemli Belediyesi çevre temizlik vergisi telefon bilgi iletişim hattı;  444 5 609 'dur.

Merve BAYAR / EmlakSayfasi.com.tr

Yorumlar (3)

Mustafa Hakkı Tekiner 3 Yıl Önce

Ne kadar Erdemli Belediyesi elektronik adresine girdimse hiçbir surette başarılı olamadım. Çevre temizlik vergisi borcumu hem öğrenip hem de ödeme yapmak istiyordum. 15.11.2020 m.ozyuva@gmail.com

Mrhmrt sami çıtlsk 3 Yıl Önce

Halim aydın 3 Yıl Önce

E devletten erdemli belediyesi neden yok küçücük mut belediyesi var, Koskoca erdemli merkeze yakın olduğu halde yok vAllahi sinir oluyorum.. Mal bul belediye..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.