www.emlaksayfasi.com.tr

Başarır İnşaat'tan İstanbul'un 4 bölgesine yeni proje!

Emlak Gündem

Başarır İnşaat, yeni yatırımlar için gaza bastı ve şirket İstanbul'un Kartal, Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Zeytinburnu bölgelerinde proje yapacak.

Şirket Başkanı Alptekin Başarır, Kartal Yakacık'ta kentsel dönüşüm projesinde satışlara başladıklarını söyledi. Deniz gören bir arazide 5 bloklu siteyi yıkan şirket, yerine 225 konutluk 'Hellenium Sky Suite'i inşa edecek. Teslimleri de 24 ayda yapacak. Orta sınıfa hitap eden projede daire fiyatları 239 bin liradan başlıyor.

Cadde'ye lüks konut 
Alptekin Başarır, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 7 proje yaptıklarını söyleyerek, "7 bina var. 4'ünün inşaatı sürüyor. 2'si yıkıldı ve ruhsat bekliyor. Bir diğeri de yıkılmayı bekliyor" dedi. Cadde'nin üstünde daireler metrekaresi 10 bin liradan, altında 15-20 bin liradan, sahilde ise 10 bin dolardan satılıyor.

'Fikirtepe'nin önü açık'
Başarır, Kadıköy Fikirtepe'de ise 850 dairelik bir proje yapacaklarını belirterek, "Hak sahipleriyle anlaşmalar sürüyor. Bahar aylarında inşaata başlamayı düşünüyoruz. Metrekare fiyatlar 7 bin ile 7 bin 500 lira arasında değişebilir. Fikirtepe'nin önü çok açık" dedi. 

Zeytinburnu'na ilk ofis projesi
Alptekin Başarır, Avrupa Yakası'ndaki tek projelerinin Zeytinburnu'nda olacağını söyledi. Şirket, burada Merkez Efendi Caddesi'nde bölgenin ilk ofis projesini yapacak.

Posta Gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.