www.emlaksayfasi.com.tr

Ege Yapı yabancıya 25 milyon liralık konut sattı!

Emlak Gündem

Ege Yapı, Suudi Arabistan'dan gelen önemli bir yatırımcının şirketin Batışehir projesinden 25 milyon liralık toplu satın alma işlemi yaptığını açıkladı.

Ege Yapı'dan yapılan açıklamada, Suudi Arabistan'dan gelen yatırımcı şirketinin, 25 milyon liralık satın alma işlemi ile Türkiye'nin güvenli bir liman olduğunu bir kez daha gösterdiği kaydedildi. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Suudi yatırımcı şirket tarafından gerçeklesen toplu satın almadan kıvanç duyduklarını, böyle bir dönemde Ege Yapı projesine yapılan yatırımı Türkiye'ye yapılmış bir yatırım olarak gördüklerini ifade etti.

Kabadayı, yabancıların Türkiye ve gayrimenkul sektörüne güveninin devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: "Bu satış işlemi de bunun en büyük göstergelerinden. Emlak Konut ve GYODER tarafından hayata geçirilen kampanyalar ile İç piyasada bahar havası yaşanıyor. Satış ofislerimizde büyük yoğunluk yasıyoruz. Bu kalkışma girişimi bile yabancı yatırımcının ülkenin güvenli liman konumlandırmasını bozamadı."

Star Gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.