www.emlaksayfasi.com.tr

Tahincioğlu'ndan Kartalkaya’da hafta sonu tatili!

Emlak Gündem

#EvimdeYılbaşı Kampanyası 22 Aralık 29 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek!

Tahincioğlu Gayrimenkul 22 Aralık 29 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği kampanyası ile Kartalkaya'da bir kişiye çift kişilik haftasonu tatili kazandırıyor. #Evimde yılbaşı hasthag'i ile gerçekleşecek kampanyanın katılım koşulları ve yapılacak paylaşımlarda dikkat edilmesi gerekenler ise şöyle;

· Tahincioğlu Instagram Kampanyası 22-29 Aralık tarihleri arasında https://Instagram.com/tahincioglugm... adresli, Tahincioğlu resmi Instagram hesabı üzerinden yapılacaktır.

· 1 kişi çift kişilik Kartalkaya’da hafta sonu tatili kazanacaktır.

· Kampanyanın konsepti (22-29 Aralık): #EvimdeYılbaşı Kampanya kapsamında paylaşılan fotoğrafların aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir:

       · Gönderilen fotoğraflarda #EvimdeYılbaşı hashtag’i ve @tahincioglugmk mention’ı bulunmalıdır.

       · Fotoğrafta evlerin yılbaşı dekorasyonları yer almalıdır. Arama motorlarından bulunarak paylaşılan görseller kabul edilmeyecektir.

· Katılımcıların Tahincioğlu resmi Instagram hesabını takip etmeleri gerekmektedir.

· Jüri tarafından seçilen fotoğrafın sahibine ödül verilecektir. Kazananlar 31 Aralık günü açıklanacaktır. Kazananların belirlenmesinde Tahincioğlu’nun belirlediği değerlendirme gün ve saatinde kabul gören veriler esas alınacaktır. Kazanan katılımcının iletişim adresleri istenerek, iletişim bilgileri alınacaktır.

· Hediye kampanya bitiminden sonra teslim edilecektir. Paylaşılan fotoğrafın kampanyanın 22 Aralık 2015 ve sonrasında paylaşılması gerekmektedir.

· Hediye Ocak veya Şubat ayında kullanılabilecek olup, kazan kişinin ocağın ilk haftası içerisinde uygun olduğu tarihi tarafımıza bildirmesi gerekmektedir.

· Gizli kullanıcı profillerinden paylaşılan fotoğraflar değerlendirme dışıdır.

· Tahincioğlu, katılımcıların ve yayınladıkların fotoğrafların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları Instagram profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.

· Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

· Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Tahincioğlu’nun yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

· Her kullanıcı, yarışmaya sadece 1 kez katılabilir ve 1 kez hediye kazanabilir.

· Bilgilerini eksik ya da yanlış ilettiği tespit edilen kullanıcılar, hediye kazanamaz, kazandıkları açıklansa dahi hediyeleri teslim edilmez.
· Katılımcının paylaştığı fotoğrafın kendisine ait olması gerekmektedir.

· Tahincioğlu, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.

· Yarışmaya katılan herkes, yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır. Koşullar ve Kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.