www.emlaksayfasi.com.tr

Emlak Konut Projeleri 2018!

Emlak Konut

Emlak Konut Projeleri 2018 yılında da hız kesmeden devam ediyor. İşte 2018 yılında öne çıkan Emlak Konut Projeleri...

Emlak Konut Projeleri 2018 yılında artarak devam edecek. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük etmek amacıyla kurulan Emlak Konut, 30 Eylül 2017 itibariyle ulaştığı 19,9 milyar liralık aktif toplamıyla Türkiye’nin en güçlü şirketleri arasındaki yerini almayı başardı. Bu kapsamda çalışmalarına hız veren Emlak Konut, yeni projeler ve fırsatlarla binlerce kişiyi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor.

2003 yılından bugüne kadar çeşitli büyüklükte toplam 132 projenin ihalesini gerçekleştirerek, bu projelerin tamamlanması sonucunda yaklaşık 129.416 bağımsız bölümün yapılmasını sağlamış olacak. 2018 Emlak Konut Projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, "Emlak Konut olarak geride bıraktığımız dönemde gerçekleştirdiğimiz 8 ihalede yakaladığımız 12,7 milyar TL hasılat rakamı ve 3,8 milyar TL’lik garanti edilmiş şirket payı ile büyük bir rekora imza attık. Yılın geri kalan kısmında İstanbul’un merkezi noktalarında sahip olduğumuz çeşitli arsaların ihaleleri gündemde olacak" dedi.

Kurum yaptığı açaıklamada, "2017 ilk 9 aylık dönemine göz attığımızda toplamda 9 yeni gelir paylaşımı projemizde sözleşmeler imzalandı ve yüklenicilerimiz tarafından çalışmalara başlandığını ifade edebiliriz. Yılın geri kalan kısmında ihalesini gerçekleştirdiğimiz diğer projelerimiz için de sözleşmelerimizi imzalayıp çalışmalarımıza başlayacağız. Emlak Konut projeleri 2018 ile şehirlerimize kattığı değerin farkındayız. Ayrıca son dönemde yeni projelerimizi duyurmaya başladık. Bu önemli iki projeden ilki, bir bölümü yakın zamanda ihale edilmiş olan Küçükçekmece’deki 1 milyon m2 büyüklüğündeki arazimizde gerçekleştireceğimiz İstanbul’da ilk ve elle gösterilecek niteliklere sahip çocukluğumuzun mahalle konsepti ile inşa edilecek olan projesidir. Diğeri ise içinde hayvanat bahçesinden, ofislere, kongre merkezinden otele, benzeri dünya metropollerinde görülen şehir parkına kadar birçok farklı konsepti bünyesinde barındıran Kuzey Yaka projemizdir.

Emlak Konut Projeleri İstanbul!
- Bizim Mahalle
- Metropol İstanbul
- Nidapark Küçükyalı
- Emlak Konut Başakşehir Evleri 2
- Nidapark İstinye
- Park Mavera
- Avrupark Hayat
- Avrupark
- Evvel - Adım İstanbul
- Köy Zekeriyaköy
- Ebruli Ispartakule
- Tual Bahçekent
- Validebağ Konakları
- Avrupa Konutları Başakşehir
- Tual Adalar
- Karat 34
Emlak Konut Ispartakule Evleri
- Nidapark Kayaşehir
Ayazma Emlak Konutları
- Bahçekent Flora
- Büyükyalı İstanbul
- Avangart İstanbul
- Semt Bahçekent
- Yeniköy Konakları
- İstmarina

Emlak Konut Projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.