www.emlaksayfasi.com.tr

Gebze Emlak Konutları 3. Etap kura başvurusu nasıl yapılacak?

Emlak Konut

2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesi kura başvurusunun nasıl yapılacağı haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut, Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesi 2 Kasım'da başlayan ve 18 Kasım'da sona erecek olan kura başvurusuna katılmak için kura başvuru formunun doldurulması ve kura başvuru bedelinin en geç 18 Kasım saat 17:30 a kadar yatırılması gerekmektedir.

Kuraya katılmak için kura başvuru formunu doldurunuz.

Fiyat listesi, ödeme şekilleri belli olan Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinin kura başvuru şartları ise; T.C. Vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak olarak sıralanıyor. Ayrıca kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabiliyor ve tüzel kişiler başvuru kapsamına alınmıyor.

Sosyal alanlara da sahip Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinde açık ve kapalı otopark imkanı da alıcılarına sunuluyor. Ayrıca projenin yüzde 70'i yeşil alana ayrılıyor. 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinde kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Toplam 1905 konuttan meydana gelecek Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesi 37 blok şeklinde tasarlanıyor. 

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap fiyat listesi için tıklayınız.

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap ödeme seçenekleri neler? Tıklayınız.

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap iletişim!
Telefon: 0216 579 15 15
Web: www.emlakkonut.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Yorumlar (1)

muhammet 7 Yıl Önce

emlak konuttan ev sahıbı olmak ıstıyorum nasıl katıla bılırım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.