www.emlaksayfasi.com.tr

Tirebolu TOKİ 2019 projeleri!

Giresun Toki Projeleri

Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken ​Toki imzası taşıyan Tirebolu Toki projeleri detayları haberimizde yer alıyor.

Giresun İli Tirebolu İlçesi'nde kapsamında inşa edilecek olan ​Tirebolu Toki 2019 projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Tirebolu Toki 2019 projeleri detayları şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ tarafından Giresun Tirebolu Toki projesinin ihalesi 18 Aralık 2019 tarihinde saat 15:00'da yapılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Giresun tirebolu toki 2019 için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken ​Toki imzası taşıyan toki giresun tirebolu 2019 kapsamında 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. 

274 konuttan oluşacak olan Giresun Tirebolu Toki ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL

Tirebolu Toki 2019 projeleri ihale detayları için tıklayınız.

Giresun tirebolu toki evleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.