www.emlaksayfasi.com.tr

2021'de açılacak metro hatları İstanbul!

Güncel

2021 yılında İstanbul'da açılacak metro hatları ve detayları haberimizde yer alıyor.

Trafik sorununu en aza indirmek için hayata geçirilen 2021'de açılacak metro hatları İstanbul detaylarını sizler için araştırdık.

Trafik sorunu ile başa çıkmak adına İstanbul'da yeni toplu ulaşım projeleri hayata geçiriliyor. Bizde sizler için istanbul'da açılacak metro hatları 2021 detaylarını araştırdık.

İşte 2021'de açılacak metro hatları İstanbul detayları;

- Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı (2.Kısım Kabataş - Mecidiyeköy Arası)
6,50 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı 8,5 dakika seyahat süresine sahip olacak.

- Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı
13 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli metro hattı 19,5 dakika seyahat süresine sahip olacak.

- Bakırköy İDO - Bağcılar Kirazlı Metro Hattı
8,90 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Bakırköy İDO - Bağcılar Kirazlı metro hattı 13,5 dakika seyahat süresine sahip olacak.

- Gayrettepe - Kemerburgaz - İstanbul Havalimanı Metro Hattı
37,50 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Gayrettepe - Kemerburgaz - İstanbul Havalimanı metro hattı 26 dakika seyahat süresine sahip olacak.

2021'de açılacak metro hatları İstanbul detaylarını sizler için derledik. 2021'de istanbul'da açılacak metro hatları ve istanbul yeni metro hatları 2021 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.