www.emlaksayfasi.com.tr

3. Havalimanı hangi semtte?

Güncel

3. Havalimanı hangi semtte sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Dünyanın en büyük havalimanları arasında yerini alacak olan 3. Havalimanı hangi semtte sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

3. Havalimanı hangi semtte sorusunun cevabı şu şekilde; Arnavurköy'de hayata geçirilen 3. Havalimanı Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü’ne yakın bir alanda inşa ediliyor.

3. Havalimanı lokasyon detayları şöyle;
Yıllık yolcu kapasitesi ile Atlanta Havalimanını dahi geride bırakacak olan 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı noktasında yer alacak. Tayakadın ve Akpınar köyleri arasında 76.5 kilometre alana inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı, Avrupa yakasında Karadeniz kıyısındaki bölgede olacak. Taksim ile mesafesi 15 dakika olan yeni Havalimanı karayolu taşımacalığında Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile bağlantılı olacak.

3. Havalimanı hangi semtte harita görseli;


29 Ekim tarihinde açılışı gerçekleştirilecek İstanbul Yeni Havalimanı için Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü’ne yakın bir alanda son hazırlıkları yapılıyor.

Çalışmaların 7 gün 24 saat devam ettiği 3. Havalimanı projesi Tayakadın ve Akpınar köyleri arasında 76.5 kilometrekare alana inşa ediliyor. 15 Eylül’de başlayacak ve 3 gün sürecek olan provalar ile 3. Havalimanı'nda bulunan sistemler test edilecek. Üniversite öğrencilerinin temsili yolcu olacağı üç büyük prova ile 5 bin öğrenci işlemleri deneyecek.

3. Havalimanı hangi semtte sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.