www.emlaksayfasi.com.tr

İnşaat firmaları yeni projelerini Dubai'de tanıtacak!

Güncel

Türk şirketleri bu yıl yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda toplamda değeri 30 milyar doları bulacak projelerin tanıtımlarını yapacak.

30 civarında ülkeden katılımın olacağı fuarda Türk şirketleri bu yıl yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda toplamda değeri 30 milyar doları bulacak projelerin tanıtımlarını yapacak. Şirketler, hem dünyanın dört bir yanından Dubai'ye akın eden yatırımcılarla ticari ilişkilerini pekiştirme imkânı bulacak, hem de yeni projelerini ilk kez görücüye çıkaracak.

TÜM DEVLER KATILIYOR
Türk gayrimenkul sektörünün temsilcileri ile global yatırımcıların bir araya geleceği fuarda bugüne kadar ülkemizi temsil edip, yabancı sermayenin gelmesine vesile olanlar arasında TOKİ, Emlak Konut GYO, Ağaoğlu, DKY İnşaat, Kuzu Grup, Torunlar GYO, Soyak, Babacan Yapı, Ofton, Çalık, Garanti Koza, İş GYO, Piyalepaşa, Vadistanbul, Artaş, Dağ İnşaat, Beyttürk, Fuzul Grup, Ege Yapı, ve NEF başı çekiyor. Eylül ayının ikinci haftasında gerçekleştirilecek olan organizasyonda Türkiye son birkaç yıldır en büyük uluslararası katılımı gerçekleştiren ülke unvanına sahip.

Güneş Gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.