www.emlaksayfasi.com.tr

TOKİ Kayaşehir 22.bölge satış!

İstanbul Toki Projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Kayaşehir 22.bölge satış detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Başakşehir projeleri 2018 arasında yer alan TOKİ Kayaşehir 22.bölge satış detayları henüz netlik kazanmadı.

Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken TOKİ Kayaşehir satış bilgilerinin önümüzdeki tarihlerde netlik kazanması bekleniyor. TOKİ Kayaşehir 22.bölge satış detayları belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Modern mimari tarzda inşa edilecek olan Kayaşehir TOKİ Evleri ihalesi kapsamında ayrıca 2 ticaret merkezi, kapalı otopark ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.​ İstanbul’un Başakşehir İlçesi Kayaşehir’de konumlandırılan TOKİ Kayaşehir konutları projesi 862 konuttan oluşacak. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayaşehir’de dükkanları, okulu, camisi, spor ve oyun alanları, parkı, peyzajıyla şehre değer katacak güvenli, modern yeni bir yaşam alanı oluşturulması hedeflen projede konutların 40’ı 1+1, 190’ı 2+1, 514’ü 3+1 ve 118’i ise 4+1 planında inşa edilecek.

TOKİ Kayaşehir 22.bölge satış detaylarını sizler için derledik. TOKİ Kayaşehir satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.