www.emlaksayfasi.com.tr

TOKİ yeni konut projeleri Başakşehir!

İstanbul Toki Projeleri

Toki yeni konut projeleri Başakşehir detayları haberimizde yer alıyor.

Başakşehir'li vatandaşlar tarafından merak edilen Toki yeni konut projeleri Başakşehir detaylarını sizler için araştırdık.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen başlatılan 50 bin konut kapsamında Başakşehir Ayazma, Başakşehir Hoşdere ve Başakşehir Kayabaşı projesi inşa edilecek. İşte 50 bin konut kapsamında Toki yeni konut projeleri Başakşehir detayları;
- Başakşehir Ayazma Toki 2019 kura tarihi 2 Temmuz olarak belirlendi. Başakşehir Ayazma Toki 2019 detayları için tıklayınız.
- Başakşehir Hoşdere Toki 2019 kura tarihi 2 Temmuz olarak belirlendi. Başakşehir Hoşdere Toki 2019 detayları için tıklayınız.
- Başakşehir Kayabaşı Toki 2019 kura tarihi 26-27 Haziran olarak belirlendi. Başakşehir Kayaşehir Toki 2019 detayları için tıklayınız.

Ayrıca diğer Başakşehir yeni Toki 2019 projeleri şu şekilde;

Ayazma Toki
İstanbul İli Başakşehir İlçesi Ayazma Mahallesi 1336 Ada 13 Parsel ve 1379 Ada 1 Parsel'de inşa edilecek olan Ayazma Toki projeleri 377 adet konuttan oluşacak. İnşaat çalışması henüz başlamayan proje ihaleyi kazanan Biser İnş. Müh. Gıda Tek. Pet. Oto. Tur. Ve Tic. San. Ltd. Şti. & İskender BÜBER İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek.

Başakşehir Toki 
İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir Mahallesi Hoşdere Köyü 601 ada 5 parselde inşa edilecek olan Başakşehir Toki 2019 projesi gelir paylaşım modeli ile hayata geçirilecek. Yüzde 11 oranında inşaatı tamamlanan proje Soyak İnşaat imzası taşıyor. İnşaat çalışmaları hızla devam eden proje 294 konuttan oluşuyor.

Toki yeni konut projeleri Başakşehir detaylarını sizler için derledik. Toki Basaksehir yeni proje 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.