www.emlaksayfasi.com.tr

Ege-Koop'tan Çiğli projesi; İzmir Körfezi Evleri

İzmir Konut Projeleri

İzmir inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Ege-Koop, Çiğli'de 400 konutluk "İzmir Körfezi Evleri" projesini hayata geçirecek.

İzmir'de 32 yıldır 100 bininin üzerindeki kişiyi mülk sahibi yaparak, 200 milyon dolar yatırım gerçekleştiren Ege-Koop, 2 yıl aradan sonra konut ve inşaat sektörüne yeni bir soluk kazandırmak için İzmir Körfezi Evleri projesini hayata geçirecek. 1984 yılında 10 bin konutluk proje ile Çiğli'de doğduklarını belirten Ege-Koop'un Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Şimdi doğum yerimiz olan Çiğli'de İzmir Körfezi zirvesinde bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz "Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri" ile konut sektörüne yeni bir standart getireceğiz" dedi.

DENGELER DEĞİŞECEK
Aslan sözlerini şöyle sürdürdü: "55 bin metrekare inşaat alanında 116 metrekare 2+1, 159 metrekare 3 + l'den oluşan zemin katından bile denize ve körfeze hakim 400 konutluk mega projeyle İzmir'deki konut sektöründeki dengeleri değiştireceğiz. Ege-Koop'un geçmişi geleceğine kefildir. Her zaman daha iyisini yapmak için insana saygımız gereği insan odaklı projelerle mükemmeliyetçiliğimizden kesinlikle ödün verme2-3 yılda hizmete gireceği düşünülürse, Çiğli'deki Hasan Arslan da "Her türlü desteğe hazırız" dedi Aile yaşamına uygun tesisler Projede 55 bin metrekarelik alanda yapılacak projede deniz manzaralı 2+1 ve 3+1 daireler yer alacak. Projenin içerisinde otopark, yüzme havuzu ve sosyal tesisler de bulunuyor. dik. İzmir-İstanbul otoyolu ile İzmir-Ankara hızlı tren projesi'nin 2-3 yıl içerisinde hizmete gireceği düşünülürse, Çiğli'deki "Ege-koop İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin önemi çok daha iyi anlaşılacaktır."

FİYATI UYGUN
Aslan, "Hiçkimse Ege-Koop'u halkına hizmet etmekten yoksun bırakamayacaktır. Ege-Koop'un proje üretmediği son birkaç yılda İzmir'deki konut fiyatlarının neredeyse 2-3 katma fırladığı çok net görülmüştür. İnanıyorum ki; vatandaşlarımız yeni projemizde de her zaman olduğu gibi İzmir'in çeşitli yerlerinde satılan konut fiyatlarının yüzde 40-50 altında bir maliyetle konut sahibi olabileceklerdir" dedi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, "Ege-Koop'un ilçemize ve kentimize kazandırdığı projeleri herkes biliyor. Ege-Koop'a elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Habertürk Egeli Gazetesi

Yorumlar (1)

Metin yurdakul 8 Yıl Önce

İnşaatlara ne zaman başlanacak ve baş vurular ne zaman başlayacak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.