www.emlaksayfasi.com.tr

İzka Port Bayraklı yakında satışa çıkıyor!

İzmir Konut Projeleri

Bayraklı Sahilde özel bir proje olarak tasarlanan İzka Port Bayraklı önümüzdeki günlerde satışa çıkacak.

İzmir'in gözde lokasyonlarından olan Bayraklı Sahilde özel bir proje olarak tasarlanan İzka Port Bayraklı önümüzdeki günlerde satışa çıkacak, izka tarafından hayata geçirilen ve 1+1'den 4+2'ye kadar farklı genişlikteki daire seçeneklerine sahip proje 34 katlı tek blok 144 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede, cam balkonlu evler, kapalı otopark, spor salonu, çocuk oyun alanı, ınfınity pool (sonsuzluk havuzu) gibi özel teras alanı içine konumlandırılan sosyal olanaklar alıcıların beğenisine sunuluyor. Rezidans hizmeti verilecek olan projede yatırımcılar denize karşı önde olmanın ayrıcalığını yaşayacak.

İzka Port projesinde, perde-kolon kiriş döşemelerinin tamamında yüksek dayanımlı C50 beton çeşidi kullanıldığını dile getiren İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Projede yangına karşı direnç, donmaçozulme direnci, hacimsel kararlılık, yüksek erken dayanım, tokluk, aşınma direnci gibi birçok performansa göre tasarım yapılıyor. Son Deprem Yonetmelığı'ne uygun olarak tasarlanan İzka Port projesinde, 80x2.80 santimetre boyunda ve 65 metre derinliğinde toplamda 61 adet kazık kullanılırken, tüm kazık aralarında toplam 625 adet Jet Groud kullanılıyor. Bu teknoloji ile zaman içinde binada oluşabilecek deformasyonun önüne geçiliyor" diye konuştu. Projenin üniversitelerin denetiminde gerçekleştirilen zemin iyileştirme çalışmaları ile 5 bin metreküplük tek parça radye temel üzerine döküldüğünü belirten Yeşil, "Projede, dış cephe tasarımlarında rüzgar testleri uygulanarak tasarım yapılıyor. Son teknolojiye göre yapılacak olan zemin çalışmaları ile birlikte hem katlar arasında hem de cephede yapılacak olan ses ve ısı yalıtımları ise, projeden konut alıcılara sağlıklı ve tasarruflu bir yaşam sunuyor" dedi.

İzka Port projesinde bulunan 3+1 dairelerin net kullanım alanının 160 metrekare, 4+2 VVinter Garden modellerin net kullanım alanlarının ise 190 metrekare olduğunu vurgulayan Yeşil. "Geniş metrekareye karşı oldukça uygun fiyatlar ile satışa çıkan projede 1+1 dairelerin net alanı 57 metrekare olarak tasarlanırken, daire tiplerinin tamamı balkonlu modeller ve ferah yaşanabilir bu alanlar alıcının isteğine göre sunuluyor Alıcıya hemen tapu devri avantajını sağlayan İzka Port, kısa süre içerisinde yatırımların kazanca çevrilmesine olanak sağlıyor" diye konuştu.

Bugüne kadar 20 binin üzerinde nitelikli konut ürettiklerini anlatan Yeşil, "Bunlarda yatırımcılarımıza yüzde 100'ü aşan prim getirişi sağladık. Alıcılara kazandırmaya devam ediyoruz. Bu dönemde büyük fırsat oluştu, yakında gayrimenkul dövizden daha fazla getıri sağlayacak. Konut fiyatları açısından en uygun dönemdeyiz" dedi. izka Port projesinin Bayraklı Adliye Sarayı'nın önünde denize sıfır konumda; Alsancak-Konak-Bornova ulaşım akslarının tam ortasında, 10 dakika mesafede yer aldığını vurgulayan Yeşil, "Ayrıca ÇeşmeFoça gibi yazlık beldelere ulaşım ise 20 dakika mesafede. Projemizin satış ofisinde yer alan örnek dairede tum detayları canlı bir şekilde görmek mümkün. Açık ve koyu tonlardaki pastel renklerin, estetik ve farklı tasarımlar ile desteklendiği ve herkesin ayrı ihtiyaç ve tarzına yönelik artı özelliklerin bunulduğu projede, hayatın akışını kolaylaştıran fonksiyonel çözümler bir arada sunuluyor" diye konuştu. 

Dünya İnşaat Ek Gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.