www.emlaksayfasi.com.tr

İzmir Bayraklı'ya yeni proje; Olympus Residence

İzmir Konut Projeleri

48 konut, alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Olympus Residence projesi Bayraklı'da hayata geçiriliyor.

​Ege BAU Grubu ve Reformist Yapı tarafından yapımına devam edilen Olympus Residence projesi Bayraklı'da hayata geçiriliyor.

48 konut, alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Olympus Residence projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Reformist Yapı, Almanya, Polonya, İstanbul ve Bursa'da gerçekleştirdiği projelerden sonra İzmir'in en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Bayraklı'da da Olympus Residence projesini inşa ediyor.

3+1 dairelerden oluşan Olympus Residence projesinde daireler 140 metrekare olarak tasarlanıyor. Toplamda 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Olympus Residence projesinde 5 bin metrekaresi yeşil alan ve çevre düzenlemesine ayrılıyor. 

Panoramik şehir ve İzmir Körfezi manzarası sunan Olympus Residence projesinde güvenlik,yüzme havuzu, toplantı salonu, kafetarya, kapalı otopark, alışveriş merkezi, fitness, masa tenisi, bilardo salonu, yürüyüş ve geniş bahçe peyzajı bulunuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.