www.emlaksayfasi.com.tr

İzmir konut projeleri Alsancak!

İzmir Konut Projeleri

İzmir konut projeleri Alsancak listesi ve projelerin detayları haberimizde yer alıyor.

İzmir konut projeleri Alsancak listesini sizler için derledik. İzmir'in Konak ilçesinde yer alan Alsancak konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı. Eylül 2018'de İzmir'de gerçekleşen 6 bin 207 adetlik konut satışından 303'ü Konak'ta satıldı.

İşte İzmir konut projeleri Alsancak listesi;

Evora İzmir Alsancak
225 bin 119 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde yükselecek olan Evora İzmir Alsancak projesinde bloklar 6, 8 ve 24 katlı olarak inşa edilecek. İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak'ta hayata geçirilecek olan Teknik Yapı Evora İzmir projesinde 14 adet ticari alan planlanıyor. 350 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. Evora İzmir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Allsancak İzmir
2.2 milyar yatırım değeri ile inşa edilecek projede 29 katlı 4 blok yer alacak. Toplam 78 bin 500 metrekarelik 5 parselden oluşan alanda yükselecek projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Karma konsepte sahip olacak projede herkese açık olacak 24 dönümlük tabiat parkı tasarlanıyor. Allsancak İzmir teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

MyWay Deluxe Alsancak
​İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek olan MyWay Deluxe Alsancak projesi "MyWay" markası ile üretilecek. 8 katlı tek blok olarak tasarlanan MyWay Deluxe Alsancak projesi 111 daireden oluşacak. 1+0, 1+1, 2+1 daire çenekleri bulunan MyWay Deluxe Alsancak projesinde konut, ofis, mağazalar ve kafeler bulunacak. MyWay Deluxe Alsancak teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir konut projeleri Alsancak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.