www.emlaksayfasi.com.tr

Emlak Konut GYO İzmir projeleri!

İzmir Projeleri

Emlak Konut GYO ​İzmir projeleri ve tüm detayları haberimizde yer alıyor.

Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut GYO İzmir projeleri listesini sizler için derledik Türkiye'nin dört bir yanında proje üreten Emlak Konut GYO İzmir projeleri ​çalışmaları hızla devam ediyor. Emlak Konut İzmir projeleri arasında bulunan Evora İzmir ve Allsancak İzmir projesi Emlak Konut yeni projeler arasında da bulunuyor.

Evora İzmir 
Emlak Konut güvencesi ile Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Evora İzmir projesi 514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daireden oluşacak. 2106 kişinin yaşamasının planlandığı projede konutların haricinde 14 adet ticari alan tasarlanıyor. 47 dönümlük arazi üzerinde yükselecek olan projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. Evora İzmir satış ofisi için tıklayınız.

Pekerler Allsancak İzmir projesi
Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat ortaklığı ile inşa edilecek Allsancak İzmir projesi İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak semtinde konumlandırılacak. 2.2 milyar yatırım değeri ile inşa edilecek projede 29 katlı 4 blok yer alacak. 78 bin 500 metrekarelik 5 parselden oluşan alanda yükselecek projede herkese açık olacak 24 dönümlük tabiat parkı tasarlanıyor. Pekerler Allsancak İzmir projesi ne zaman teslim? Tıklayınız.

Ayrıca Emlak Konut GYO İzmir projeleri ​arasında tamamlanan 6 adet proje bulunuyor. İşte o projeler;
-Emlak Konut Mavişehir Evleri
-Pelikan Evleri
-Emlak Konut Pelikan Sitesi
-Mavişehir Modern
-Park Yaşam Mavişehir 
-Soyak Mavişehir

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.