www.emlaksayfasi.com.tr

"Bu iki dönüşüm Trabzon'a yeni bir merkez getirecek"

Kent Haberleri

Trabzon Ortahisar Belediye Başkan vekili Selahattin Çebi, Zağnos Vadisi 4.etap kentsel dönüşüm projesi ile Ortahisar dönüşüm projelerinin tarihi dokuyu ortaya çıkaracağını söyledi.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkan vekili Selahattin Çebi, Ortahisar Belediyesi'nin takip ettiği iki büyük projenin kent turizmine ciddi katkı sağlayacağını ifade etti. TOKİ ile birlikte yaptıkları Zağnos 4.etap dönüşüm projesini çok önemsediklerini söyleyen Çebi, 'Bu proje ile Belediye hizmet binamıza da kavuşacağız. Yıkılan çocuk yuvasının yerine hizmet binalarını koyacağız ve o bölgede sosyal donatı alanları ve parklarda yapacağız.' diye konuştu.

Cebi şöyle dedi: 'Bir başka projemiz de Ortahisar dönüşüm projesi. Ortahisar'da tarihi evler ortaya çıkarılacak, ayrıca o bölgeye bir de müze kurma fikrimiz var. İnanılmaz bir şekilde turist çekecek. Ortahisar Belediyesi olarak ticaret ve turizmin gelişmesi noktasında da katkılarımız sürüyor. Sayın Başkanımız Ahmet Metin Genç, Trabzon ile Ankara arasında mekik dokuyor. Nisan ayı itibariyle çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak. Kış sezonunu başarıla geçtik. Bütün mahallelerimiz için asflat ve beton projemiz var. Muhtarlarımız rahat olsun. Kış sezonu ve yağmurun yollarda bıraktığı hasar gidereceğiz.'

Taka Gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.