www.emlaksayfasi.com.tr

Bursa’da kentsel dönüşüm nerelerde olacak ? İşte açıklanan bölgeler...

Kentsel Dönüşüm

Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer'deki dönüşüm belli oldu

1999 depreminin ardından gündeme gelen ve büyük çabalar sonucu çıkartılan 6306 sayılı AFET RİSKİ ALTINDAKİ ALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUN ile Türkiye’de ciddi bir kentsel dönüşüm faaliyeti başladı.

Kentsel gelişmenin toplumsal ekonomik ve mekansal olarak yeniden ele alındığı ve kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, canlandırma, sağlıklaştırma veya yeniden yapılandırma için proje üretilmesi ve uygulamasıyla başlayan kentsel dönüşüm süreci Bursa’da önemli bir noktaya ulaştı.

Bursa genelinde yapımı devam eden ve gerçekleşmesi planan kentsel dönüşüm  faaliyetlerini inceleyen Emlaksayfasi.com.tr ekibi önemli bir çalışmaya imza atarak Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Yıldırım Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sizler için derledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ “SICAKSU & TABAKHANELER” OLACAK..

Tabakhaneler bölgesindeki dönüşüm çalışmaları tamamlandığında doğudan batıya kuzeyden güneye kadar şehrin her bir bölgesini etkileyecek olan Sıcaksu Kentsel Dönüşüm projesinde emin adımlarla ilerleniyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kamulaştırma ile 180 bin metrekare alanın 36 bin metrekarelik kısmı belediyenin himayesine geçmişti.  Bölgedeki binaların ve işyerlerinin yıkılması ile boşa çıkacak olan alan üzerinde; termal tesisler ile yeni bir cazibe alanı oluşturulması planlıyor.

Sıcaksu bölgesinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi başta Sırameşeler ve Merinos semtlerini olumlu yönde etkileyecek.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIMI “SOĞANLI KENTSEL DÖNÜŞÜM” PROJESİ İLE ATTI

Bursa'nın dönüşümüne öncülük edecek dev projenin 1. etap 1. kısmını oluşturan Çelebi Mehmet Bulvarı ile 1. Nilüfer Caddesi arasında kalan bölgeye, 196 konut ve 26 işyeri inşa edilecek. Zemin+5 kat yüksekliğindeki binalarda 2+1 ve 3+1 olmak üzere birbirinden lüks daireler yer alacak. Her binanın bodrum katının kapalı otopark olarak tasarlandığı projede, aynı zamanda LPG'li araçlar için de açık otoparklar inşa edilecek.

İlk Etap 196 Konut

15 bin 95 metrekarelik alanda yapılacak 196 konut ve 26 işyerinden oluşan 1. etap 1. kısmının ihalesine 3 firma katılırken, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından projenin temelleri atılacak. 

SOĞANLI’DAN SONRA SIRADA ÇARŞAMBA, ZAFER, ATICILAR, NAMIK KEMAL VE KÜÇÜKBALIKLI VAR

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinin yanı sıra Osmangazi Belediyesi’nde hedeflenen bölgelerin başında Çarşamba, Zafer, Atıcılar, Namık Kemal ve Küçükbalıklı mahalleri bulunuyor. Bu mahalleri takip eden bölge ise bir dönemin cazibe bölgesi olan Altıparmak geliyor.


YILDIRIM BELEDİYESİ’NDE ÖNCELİK 5 MAHALLEDE

Yıldırım Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma ile gerçekleştirilen ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Kentsel Dönüşüm Master Planı ile Yıldırım’da büyük bir değişim yaşanacak.

Yıldırım’ın tamamında hedeflenen kentsel dönüşüm projelerinde öncelikli bölgeler ise daha önceden riskli ilan edilen Arabayatağı, Yavuzselim, Ulus, Mevlana, Çınarönü ve Hacivat mahalleleri olacak.

NİLÜFER’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ATAEVLER’DE BAŞLAYACAK

Nilüfer Belediyesi tarafından Ataevler Mahallesi'nin kentsel yenileme çalışması ile 575 bin metrekare alandaki 337 binanın yüksek gerilim hatlarından uzaklaştırılıp depreme dayanıklı hale getirilmesi planlanıyor.

Ataevler’in ardından öncelikli olarak Esentepe mahallesinde gerçekleştirilmesi düşünülen kentsel yenileme kapsamında deprem öncesi yapılan ve riskli ilan edilen 11 noktada dönüşüm planlanıyor.

ATIŞ YAPI'DAN EV SAHİBİ YAPACAK KAMPANYA BAŞLADI!120 AY VADELİ EVLER SİZİ BEKLİYOR! DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN


LİK YAPI'DAN GÜZELYALI HEMEN TESLİM SON DAİRELER! HEMEN TAŞIN 5 YILDA ÖDE...DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN
 

Yorumlar (187)

mustafa 9 Yıl Önce

Bursanın en güzel semti olan hüriyet adalet mahallesi olan endüstri meslek lisesinin çevresindeki binalar eski ve viraneye dönüşmüş bu adalet mahallesinde yetkililerden yapılaşması burasının canlanması için çalışmalar yapmalarını değerlendirmelerini rica ediyorumhavaalanının içinde askeriyenin binaları altışar kat olmasına rağmen bizim buralarda iki buçuk kat imar veriliyor bu yüzdende yapılaşma olmuyor buralarda. hürriyette üç buçuk kat imar olup muhteşem bir şekilde güzelleşme var malesef bizim buralarda böyle bişey olmuyor.bursanın en çok öğrencisi olanadaletteki endüsri meslek lisesinin çevresindeki eski tek katlı virane gibi olan tek katlı evlerin çevreye çok çirkin bir görüntü verdiğini görmekteyim o yüzden bu yetkililerden biran önce buraya öncelik verip burasının güzel bir yapılaması için çok güzel olacağını düşünüyorum çalışmalarınızdada başarılar dilerim

erkan 9 Yıl Önce

Osmangazi/yunuseli mahallesi sokak aralarında yetkililerin gezmesi durumunda etrafın yeni yapılaşmaya ihtiyacı olduğunu görecekler.

muazzez 9 Yıl Önce

Osmangazi belediyesi belediye bınasının hemen altında yer alan papazçeşmeyi hiçmi görmüyor acaba küplüpınar mahallesindeki çarpık yerleşme öyle evladiyelik mi kalıcak?

şaban ferik 9 Yıl Önce

Osmangazi belediyesinin etaplarindaki aticilar zafer namikkemal ve balikli bulunuyor bu arada kalan ve bursa sehir trafiginin ortasinda kalan inonu cad.veysel karani mahallesi icin hicmi bir proje dusunulmuyor yillardir bir kazma bile vurulmayan bu bolgeye hala birseyler uretilip yapilmamasi cok ama cok vahim

Utku ÇALIŞKAN 9 Yıl Önce

Görüşleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederiz Mustafa bey.

Utku ÇALIŞKAN 9 Yıl Önce

Erkan bey, Yapmakta olduğumuz araştırmalarda Yunuseli bölgesinin geneli için bir takım çalışmalar olduğuna dair izlenimler bulunuyor. Bu konuda sitemizi rutin olarak takip ederek bilgi edinebilirsiniz. Teşekkürler.

Utku ÇALIŞKAN 9 Yıl Önce

Muazzez hanım, Osmangazi Belediyesi, belediye sınırları içerisinde ciddi bir çalışma içerisinde. Bu konuda gündemi takip etmenizi ve konu hakkında Küplüpınar Mahalle muhtarlığına müracaat etmenizi öneririm.Teşekkürler.

Utku ÇALIŞKAN 9 Yıl Önce

Sn.Şaban Ferik, Kentsel dönüşüm çok boyutlu ve uzun bir süreç. Bahsettiğiniz bölgeler içinde zamana bağlı dönüşümler yaşanabilir. Ancak burada önemli olan vatandaşların birliktelikle hareket edip çözüm için çaba göstermesidir.

esma yavuz 9 Yıl Önce

ben namıkkemalde oturuyorum buradaki evler arsa görünüyor ama evler hep üç katlı bes katlı evlerde var .magdur olmadan kat karsılıgı herkes evini alabilcekmi acaba.inşalh güzel bir sekilde ketsel dönüşüm olur hayırlı olsun diyorum ve bekliyoruz ..

Necla 9 Yıl Önce

152 evlerde bizim evimiz var kullanilmiyor garajimiz var oralarda dahil mi acaba

Bülent 9 Yıl Önce

Belediyecilik anlayışı bu kadar bunların başrol girişinden gençosmana kadar olan bölgeyi nasıl görmüyorlar anlamıyorum şehrin girişindeki rezilliği görseler önce daha iyi olur

Bülent 9 Yıl Önce

Belediyecilik anlayışı bu kadar bunların başrol girişinden gençosmana kadar olan bölgeyi nasıl görmüyorlar anlamıyorum şehrin girişindeki rezilliği görseler önce daha iyi olur

ifakat Dilek İnan 9 Yıl Önce

Bence Bursa nın en popiler semtlerinden olan , Çekirge semti şimdi dar sokaklar, düzensiz , yapılaşmasıyla virane görünümünde , Manzarası şahane ama bunu görmeye Otellere gelen turistler, bu labirent gibi sokakları ve köy görunümünde ki semti görünce Bursanın büyük il olmadığını anlar, Marifet. yapılaşmanın site içindeki 5 katlı düzenli yapıları 8 katlı yaparak güzelleştirm ek değil , Bursa nın eskimiş yıkık dökük binalarin olduğu semtleri hayata geçirmek.....

Sinandede 9 Yıl Önce

Sinandede mahallesinde insanlar yıllardır evine bakım yapmadan bekliyor. Aşağı yukarı bir tarih verin de ne yapacağımızı bilelim.

Neri 9 Yıl Önce

Selamet, kogukcinar,gulbahce öncelikle dönüştürülmesi gereken yerler is yeri evler gecekondu iç içe geçmiş umarım en kisa zamanda oralar yapilandirilir

adem 9 Yıl Önce

Sinandede için tarih verilsin herkes ne olacağını bilmiyor bir açıklama lütfen

adem 9 Yıl Önce

Sinandede için tarih verilsin herkes ne olacağını bilmiyor bir açıklama lütfen

Arif 9 Yıl Önce

Sinandede sakinlerini yıllardır ne yapacağını bilmiyor. Bir açıklama yapmak, bir tahmini tarih vermek bu kadar mı zor? Fal mı bakalım?

Rüstem 9 Yıl Önce

Başaran mahallesi de unutulmamalı bence buraları ve yakın çevreside aynı durumda hava almak istiyoruz artık keseleri doldurmadan insanları mutlu etmenin yollarına bakilmali biz güçlü bir Türkiye yiz...

Aysun Alkan 9 Yıl Önce

Sırameşeler kentsel dönüşüm içinde yer almayacak mı?? Sırameşelerinde çok ihtiyacı var bu dönüşüme..

murat 9 Yıl Önce

Belirsizliği giderin. 5-10 yıllık bir takvim belirleyin ki insanlar önünü görsün. Önce bunu halledin.

abdurrahman erdanlı, ( eski... 9 Yıl Önce

başkanım bizim mahallenin akibetini da yayınlayın görelim, sevincezmi üzülcezmi, mehmet akif mah. osmangazi ( mutlular ) saygılar başarılar dilyorum.

ramo 9 Yıl Önce

Degerli başkanlarım biliyorsunuz ki demiryolu altında bulunan koğukçınar,selamet,bahar,gülbahçe mahallerinde yaşam çok zorlaştı bu bölgelerinde ön plana almanız bursa şehrimiz için çok iyi olacaktır.

Ayşe kiremitçi 9 Yıl Önce

merinuz kuplü pınar mahlesini lutfen öncelik tanyın dar sokaklarımız camlarımızı açamıyoruz komşularımz sag olsunlar servis arabalarını camlarımızın önlerine koyuyorlar bizler hava alamıyoruz annem yaşlı kimse komşosunu duşünmüyor komşu hakkıymış diyorlar

Ayşe kiremitçi 9 Yıl Önce

Çok ayıp

Ali 9 Yıl Önce

Sayın Başkan. Soğan lı dan sonra niye küçük balıklıya atlanıyor anlamıyorum. Arada olan fatih mah sinde 50 bin nüfus var.vee çarpık yapılaşmayı istanbul ve diğer illerden gelen herkes görüyor. Bursa böyle bi yermi desinler

Ali 9 Yıl Önce

Sayın Başkan. Soğan lı dan sonra niye küçük balıklıya atlanıyor anlamıyorum. Arada olan fatih mah sinde 50 bin nüfus var.vee çarpık yapılaşmayı istanbul ve diğer illerden gelen herkes görüyor. Bursa böyle bi yermi desinler

hakan fırat 9 Yıl Önce

çok beklersiniz üç katlı eve üç daire

Nesrin 9 Yıl Önce

Niye incirli mahallesini dusunmuyosunuz asil bursanin gobeği orasida kentsel dpnusum asil yildirimin incirli mahallesine gerekiyor el atarsaniz cok seviniriz

nilüfer 9 Yıl Önce

soğukkuyu mah.izmiryolu üzerinde bir çalışma varmı. evlerimiz dökülüyor.tamir yapamıyoruz.herkes bişey söylüyor

engin 9 Yıl Önce

Şu tabakhane leri sayın Altepe ara sıra gelip gövde gösterisi yapiyor sayın Altepe birde gece gelin balicimi hapcisi ne ararsan var hiç olmazsa boş binaları yiksin ova gibi kalsın herkesin tapuda yeri belli değilmi tabakhane ler varken daha güvenlidir millet gece geçerken hep korku icinde

İsmail kılıç 9 Yıl Önce

Sayın başkan kurtbasanda kentsel dönüşüm düşünülüyormu

sibel yasar 9 Yıl Önce

Nilufer fethiyede kentsel donusum bekliyoruz daracik sokaklar eski evler var kimse balkonunda oturamiyor

Selami 9 Yıl Önce

Bizler Nilüfer ilçesi tahtalı Mahalesinde sıkışık kaldık yerlerimizin imara açılsın ev yapalım

Ayse Yilmaz 9 Yıl Önce

Yeşilova mah. Kentsel dönüşüm olmayacak mi, bizlerde bekliyoruz.

kani 9 Yıl Önce

en eskı selamet mahalllesı fabrıklar ıcınde olmasına ragmen hala calısma yok yazıklar olsun sıze baskan

zeyno 9 Yıl Önce

Cirishane neden dusunulmuo siralamâda adi bile gecmiyor..etrafini yapip burayi harabe mi birakacaksiniz?millet,caddesinde tek sira halinde yuruyo yaya yolu yok sıkıs tepis..once burayi islah edin..

Hafize 9 Yıl Önce

Küplü pınar semtini unutmayın en acil burası

mehtap 9 Yıl Önce

Yaklaşık 5 senedir kentsel dönüşümden bahsediliyor bir çivi dahi çekildiği yok yapılan sadece kaç insaat Engellemek yanlız biz mesela kışları soğuk ta evinizi istitamadigimiz için yalıtım yaptırmak istiyoruz bu saçma dönüşüm yüzünden bisey yapamıyoruz yapılacaksa yapılsın yapilmiycaksa bu saçma haberler kalksın artık....

misafir 9 Yıl Önce

Kentsel dönüşüm bir varmış bir yokmuş veya olmuşta inanma mevlana kentsel dönüşüm Projesi ne oldu bol bol fotoraf bilbortlarda görüyoruz ama hepsi boş

Samanlı/yildirim 9 Yıl Önce

Yıldırım da samanlı mah.ova koruma bölgesi olmasına rağmen kentsel dönüşüm kapsamına neden alinmiyor.sasiriyorum..

misafir 9 Yıl Önce

Kentsel dönüşüm belediyelerin taşaronları tarafindan ranta dönüşmüştür bevcuk arsaya da beş kata sekiz kat,dört bulak varsa altı bülak

misafir 9 Yıl Önce

Kentsel dönüşüm belediyelerin taşaronları tarafindan şimdiden ranta dönüşmüştür mevcut arsa da beş kat varsa sekiz kat,dört bulok varsa altı bülok sokmaya calışiliyo otopar limiti yetersiz eee nede olasa vergi yok sgk pirimi destekleniyor vb.bircok şey bokle olunca kimilerinin avuclari kaşiniyor

murat 9 Yıl Önce

Bu konuda insanların birinci sorunu önlerini görememeleri. Öncelikle bir plan yapın ki insanlar ne yapacaklarını bilsin.

murat 9 Yıl Önce

insanlar 5 sene mi 500 sene mi bekleyeceğini bilmeli. Deprem tahmini yapar gibi belirsiz konuşmayı bırakın artık.

علي قولر 9 Yıl Önce

Küplüpınar.. Yine üvey evlat :(

ali 9 Yıl Önce

Merhaba ben 20 senedur buradayım ev yapali 7 sene oldu ne suyum nede aletirim var 3 tane talebe okula gidiyor sayın Başbakanım buna bir çözüm saggilar

Mehmet güler 9 Yıl Önce

Bursa da en eski yapılaşma çarşamba semti şehrim merkezi otup otuz yılı Aşkın mütaitlerin en çürük yapılaşması çarşamba bir deprem olsa en çabuk yıkılacak yerlerden biri ilk önce Bursa'nın merkezinden başlayın saygılar.

Salih 9 Yıl Önce

Kentsel dönüşüm hem depremde yıkılma riski taşıyan binaların yenilenmesi hemde fiziki yaşı yüksek binaların yenilenmesi olmalı. Yıldırımda baktığımızda en eski mahalleler ve yüksek katları olan mahalleler yerine geçmişi 10 veya 20 yılı bulmayan mahallelerden başlanıyor. Bunun amacı nedir. Belirli kesimdeki insanlara rant mı yoksa. Yada bazı insanları cahilliklerinden dolayı soyma girişimimi acaba

hamit sevimli 9 Yıl Önce

Hepsi hayal kendileri bile inanmıyor

tamer 9 Yıl Önce

Hiçbirşeyin olacağı yok!!!!!!!

sergen 9 Yıl Önce

hiç kimse cok fazla ümitlenmesin daha 10 yılı var en az çünkü; çarsamba cok buyuk bı yer ve cok kalabalık bu ınsanlara bunu yapmadan 5 yıl once solemesı ve kanun gecmesı gerekıo unutmayın kı 5 yıl onceden solenmesı gerekıo ve son 2 yıl satıslar tamamn duruo akıllı olun ...

ati 9 Yıl Önce

siz ilk önce gelin maksem mollafenari ve ivazpaşadaki kentsel dönüşümü bitirin insanları evlerinden çıkaralı 1 seneyi geçti halen icraat yok

bulent taş 9 Yıl Önce

ben 2008 yılında cınar önünde evyaptım ve 7 yıldır oturuyom vergisini veriyom. sunucuda bu bölge kentsel allana giriyor.bu semde okadar ev susuz ve elektiriksis .herdefasında hersecimde elektirik ve su verilecek.diye söz verildi hiç biri yerine getirilmedi...vatan daşda vergiyi alıyorsanız.bu hızmeti.beli bir üçret karşılıgında.verilmeli ..

sedat seyri 9 Yıl Önce

tabakhaneler bölgesinde çalışmaların biran önce başlamasını bekliyoruz

Mahalle sakinleri 9 Yıl Önce

Emir sultan mezarlık üstü toprakci yokuş evler eskilik ten yikiliyo uğrayan bile yok belediye den biri gelse de görse bide turistik yer muhtar bile gecmiyo

ferit 9 Yıl Önce

Biz Hacivat ta 2004 yılında ve 2008 yılı olmak üzeri 3 katlı ev yaptık ne deprem riski var nede bişey etüt ettirdi ve 7 kata kadar sıkıntısı olabilir ben kentsel dönüşüm mönüşüm istemiyorum birilerin cebin dolsun diye uğraşanlar Allah a havale ediyorum işiniz gücünüz gariban insanlar adamın elinde üç kuruş parası var onuda alın işiniz gücünüz bu sizin

ensar 9 Yıl Önce

Çekirge mustafa sok no 53'de yerimiz var,binalarımız eski,kentsel dönüşüme girermi?girmesi için hangi yolu takip etmemiz lazım.Buski'ye geldim bilgi alamadım.bilgilendirirseniz sevinirim.

YALÇIN 9 Yıl Önce

Değirmenönü mah.(Cumalıkızık)'da yaklaşık 25-30 yıldır devam eden çok büyük bir insan toplulukları var, doğalgaz var, tlf., su, elektrik ve metro var; ancak ne hikmetse hiçbir evin imar izni yok. Bu bölgeye imar izninin bunca zamandan beri gelmemesi burada yaşayan insanları görmemezlikten gelmek demektir.

Gürcan 9 Yıl Önce

Bahsi geçen bölgelerde tabi ki kentsel dönüşüm çalışmaları yapılsın. Fakat görünüyor ki program dahilinde hala daha tayakadın mahallesinde bir çalışma yok. İyi de be sayın yetkililer burası şehrin göbeği, merkezi. Yakışıyor mu Bursa merkezinde bu mezbeleliğin, enkazın, tinerci yuvalarının, pisliğin görüntüsü vaziyeti. Yıllardır bir şey yapılmadı. Belli bölgeye toki denen 23 katlı ucubeleri rant uğruna diktiler. Geri kalan kısım rezillik içinde. Ne o sözüm ona Ördekli Kültür merkezi yapıldı. Etrafı pislik yuvası. Buraları hiç mi görmezsiniz be ey yetkililer? Buraya ne zaman el atacaksınız? Burası şehrin göbeği.

Berkay 9 Yıl Önce

Yıldırım Millet Mahalesi kentsel dönüşüme uğrucakmı mahlemizin 4 biryani sitelerle kaplı sitelerin arasında müstakil evler kötü duruyor .

Gürcan 9 Yıl Önce

Bahsi geçen bölgelerde tabi ki kentsel dönüşüm çalışmaları yapılsın. Fakat görünüyor ki program dahilinde hala daha tayakadın mahallesinde bir çalışma yok. İyi de be sayın yetkililer burası şehrin göbeği, merkezi. Yakışıyor mu Bursa merkezinde bu mezbeleliğin, enkazın, tinerci yuvalarının, pisliğin görüntüsü vaziyeti. Yıllardır bir şey yapılmadı. Belli bölgeye toki denen 23 katlı ucubeleri rant uğruna diktiler. Geri kalan kısım rezillik içinde. Ne o sözüm ona Ördekli Kültür merkezi yapıldı. Etrafı pislik yuvası. Buraları hiç mi görmezsiniz be ey yetkililer? Buraya ne zaman el atacaksınız? Burası şehrin göbeği.

şaban 9 Yıl Önce

yenıbaglarda hala kensel dönüşümle ilgili birşey yok galıba ençok olması gereken yerlerden biri bence çarpuk yapılan bınalar kaçak evler artık bızde beklıyoruz

TOLGA 9 Yıl Önce

KÜPLÜPINAR MAHALLESİ YETİM Mİ. ORADA YAŞAYANLARIN SUÇU NE BAŞKNA. SEN DAHA YÜKSEN GERİLİM HATTININ ALTINDAKİ EVLERİ BİLE KONTROL ALTINA ALAMDIN. BU NEYİN KAFASI. ÇİFTE STANDARLIK YAPMAYIN. O MAHALLE OYSA OY SABIR SA SABIR VE HERTÜRLÜ METANETİ GÖSTERDİ.

Esin 9 Yıl Önce

Kentsel donusum adi altinda birileri para kazansin diye yuksek binalar yapilip o mahallenin bolgenin dokusu bozuluyor.avuc ici kadar yere upuzun bir estetik hastanesi yaptirip dibimize jenerator koymalarina izin veren belediye kentsel donusumu bastan bitiriyor. Eger bina zayifsa duzeltin ama ozellikle niluferde ataevler ve esentepedeki bulvardaki kentsel donusum sadece ama sadece yeni apartman yapmaktan ibaret. Neden yesil alan yapmayi hic dusunmezsiniz? Yillar sonra dip dibe yaptiginiz, muteahhitlere milyonlar kazandirdiginiz evler icin degil golgesinde cocuklarin oynadigi agaclar icin dua alacaksiniz, o yeni binalar icin bursalilarin ahini alirsiniz ancak, sehrin gobegindeki igrenc cirkin toki binalarinda oldugu gibi

serpil bozlar 9 Yıl Önce

Atıcılarda biran önce başlanmalı.

İbrahim 9 Yıl Önce

Recep altepe her zamanki gibi kendi mahallesi ve yakınına başlatiyo spor tesislerini belediye binası kentsel dönüşüm zafer zafer zafer

Melike 9 Yıl Önce

Hüdavendigar mahallesinde ne zaman kentsel donuşum olacak

Emin 9 Yıl Önce

Haydi bismillah baskanimiza ve muteahhitlerimize kolay gelsin

CEVDET 9 Yıl Önce

MADEM KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAKSINIZ NİYE YENİ YERLEŞİM YERLERİ AÇIYORSUNUZ? SİZMİ KARAR MAKAMINDASINIZ MÜTEHİTLERMİ ANLAYAMADIK. YOKSA ORTAKMISINIZ?

emel 9 Yıl Önce

Müteahhitler karar makamı nasıl para kazanacaklarının planını çizdirmişler baştakilerde onaylıyor herkesin cebi dolacak işte.. tabi alan kalmadı yığdınız betonları yeşil bırakmadınız. Şimdi yıkıp yapacaksınız. Para put olmuş herkes tapıyor! Hakkı adaleti çevre duygusu kalmamış. Yazıkkkkk

Özcan 9 Yıl Önce

Yeni yalova yolu ne zaman yapılacak evlerimize kentsel dönüşüm olucak diye masraf yapmaktan kaçınıyoruz belediye arsalara ruhsat vermiyo kat çıkmak yasak ama yeni ptt ve hiltona serbest tabi rant çok büyük

osman 9 Yıl Önce

Belediyeler kentsel dönüşüm adı altında rant sağlamaya çalışıyorlar..

kadir 9 Yıl Önce

Nilüfer belediyesi Yüksek gerilimle alakası olmayan ve yeri değerli olan evleri yüksek gerilim bahanesiyle yıkmaya yerine alışveriş merkezi yapıp köşeyi dönmeyi düşünüyor..

cebrail 9 Yıl Önce

Ben ulus mahallesinde oturuyordum ne zaman başlıyacak kentsel dönuşum

bursa soğanlı 9 Yıl Önce

7 yıldır kentsel dönüşümsüzlük yaptılar soğanlı alemdar da kimse arsasını evini satamadı şimdide boş araziye bina dikmeye başladılar , öylede kalır neresi dönüşüyor sadece boş arazi betonlaşıyor.. dikkatli bakın soğanlı alemdar kentsel dönüşüme boş araziye yapıyorlar...

Sevim Bakcan 9 Yıl Önce

Alemdar mahallesinde kentsel donusum varmi be zaman cevaplarmisiniz

Mehmet 9 Yıl Önce

Namikkemal mahallesinde kentsel donusum nezaman basliyor acaba

kamuran 9 Yıl Önce

Tehlike adranalin arayan varsa beyazıt mah ne gelsinler.tüm uyustucu maddeleri alanen gece gündüz satiliyor.önce kamberleri kaldirsınlar.güçleri yetiyorsa...evimize giremiyoruz bee.hakkımı helal etmiyorum.Allah cezalarını versin hepsinin.

İSMAİL ÇALIŞKAN 9 Yıl Önce

KAMURA ARKADASIM SORUNLARIN COZUMU ICIN SEN NE YAPTIN ONCE ONLARI SOYLE VE MAHALLEMIZI SEVMIYORSAN DEFOL GIT

filiz oksuzkaya 9 Yıl Önce

hoppalaa...bunlara nasil guvenelim.yine kivirdilar...hani ilk demiryolu ve alti kentsel donusumdu...noldu...iyi rant yok mu burada...

Derya 8 Yıl Önce

Bursa da cirpan mah darmstad cad ne zaman kentsel donusum olucak bilgi verirmisiniz lutfen ne zaman olucak

SevimKurtulus 8 Yıl Önce

Selamet mahallesinde neden kentsel dönüşüm olmuyor

soğanlı 8 Yıl Önce

Boş araziye daireleri dikecekler sonra senin oturduğun evi 3 liraya alıp bu daireyi sana 10 liraya verecekler senin bosalttigin evide daireye çevirip diğer bölgeyi buraya tasiyacaklar aktarmali olay bu

Ayşe 8 Yıl Önce

Ne zaman baslacaksiniz sade sözde kaldı ata evler ne zaman olucak

CANER KILINÇ 8 Yıl Önce

ÇARŞAMBA DA OLACAK SOGANLIDAN SONRA HERŞEY SIRASIYLA

bahçeli 8 Yıl Önce

başaran ve gulbahceye niye yok asıl buralara lazm

ufuk 8 Yıl Önce

Valla yikin gitsin cinaronu nü bikdik artık hergun olaylardan uyuşturucu iceblerden bacilarimizi sokağa çıkarmaya korkar olduk kentsel dönüşüm çıkınca balı gider it kopuklar bunlardan

Asim 8 Yıl Önce

Mutlular mahallesi ne zaman kentsel dönüşüm olacak..

elif çevik 8 Yıl Önce

Yıldırım belediyesinden sayın İsmail hakkı edebaliden ricam emirsultan igdedibi şok bu civarlarada bi bakım olursa seviniriz yada buralar2'5 kata inarlıymış 1/kat daha verirlerse mütahitler zaten o zaman alacaklar bu virane yerlerde temizlenmiş olacak ilgililere saygılar

Yüksel 8 Yıl Önce

Ketsel dönüşüm doyosunuzda nasıl olacak kimsenin bilgisiyok insanlari mağdur etmeyin

Hüseyin 8 Yıl Önce

Suan Bursa'nın en cazibe bölgesi unvanına sahip olacak konum mahalle DIKKALDIRIM Mahallesi stat,oteller,hastane derken yeni bir şehir merkezi Statüsü oluşmakta

Soner ekebalkan 8 Yıl Önce

Siz önce yıkılan İntamları ve beraberinde yıkılan arkasındaki yolu yapın.8 yıldır sizin yüzünüzden çile çekiyoruz.kentsel dönüşümden önce buna bi çözüm bulun

Emre 8 Yıl Önce

Valla çınarönü vakıf yavuz selim gibi yerlerde 3 dönem önce oy alabilmek için kaçak yapıya göz yumuldu şimdi memlekete bedeli agır olcak onca para harcancak

Vedat 8 Yıl Önce

Bir an önce yetkililerden Soganlida geniş kapsamlı bir kentsel dönüşüm istiyoruz.Bu konuda Net bir bilgi sahibi olalim.

SEZEN AK 8 Yıl Önce

FETHIYEDE DE VAR 5 KATLI DAIRELER YIKIM SART

Kerim 8 Yıl Önce

Sayın Başkanım Edebali bey Yıldırım çınarönü mah. Vakıf kavşağı ne olacak hergün kaza oluyor yenilencekmi.mobese kamerası yok iki mahalleyi birbirine bağlıyor. Kaza çok oluyor. Mahallede hırsızlık olayı gündeme çok sizlerden cvp bekliyorum Sarnıç sokagimiz önü kapandı. Kaçak inşaat yapıldı.mühürlü olduğu halde 3 kat yapıldı.ekipler göz yumdular.bu inşaata yer çınarönü mah.ayfer sok. No:87 inanın bir gelip görmenizi istirham ediyorum.ayni zamanda şahisla husumetliyiz.saygilar sunuyorum.

Kenan uzun 8 Yıl Önce

Dikkaldirim mahallesi kentsel dönüşümü bekliyor bu mahalle şuan popüler sevgili yetkililer selamlar

emre dökük 8 Yıl Önce

Sayın Başkanım emirsultan ve ortayola herhangi bir kensel dönüşüm gelmeyecekmi bursanın tam göbeğinde yeraldığı ve heryere çok kolay ulaşım sağlandığı helde senelerden beri herhangi bir kensel dönüşüm uygulanmadı derebahçe viyadüğüde yapılacak inşAllah kısa zaman içinde ortayolada kentsel dünüşüm alanına kazandırırsanız gayet güzel olur başarılarınızın devamını dilerim...

fakir 8 Yıl Önce

emek köydede istiyoruz dönüşüm

Bebeci Tahir 8 Yıl Önce

Büyükşehir Belediyesi ilk önce ana sorumluluğu olan anaarterleri açmayı becersin. Rant peşine koşmasın. Mühendis diye gönderdikleri çoluk çocuk ile Köklü Cadde'ye dolgu yapıp rezil bir asfalt yaptılar.11 Eylül Bulvarı ile kot farkı 2,5 metre. Cadde aynı deve sırtına benziyor. Recep Altepe acaba yerinde hiç inceledimi. Lütfen caddenin kotunu düşürerek 11 Eylül bulvarı seviyesine bir an evvel düşürünüz. 3 yılda 500 metrelik yolu beceremediniz.

Bebeci Tahir 8 Yıl Önce

Büyükşehir Belediyesi ilk önce ana sorumluluğu olan anaarterleri açmayı becersin. Mühendis diye gönderdikleri çoluk çocuk ile Köklü Cadde'ye dolgu yapıp rezil bir asfalt yaptılar.11 Eylül Bulvarı ile kot farkı 2,5 metre. Cadde aynı deve sırtına benziyor. Recep Altepe acaba yerinde hiç inceledimi. Lütfen caddenin kotunu düşürerek 11 Eylül bulvarı seviyesine bir an evvel düşürünüz. 3 yılda 500 metrelik yolu beceremediniz.

AYGÜL IŞIK 8 Yıl Önce

ben bu kentsel dönüşüm sevdim iyi güzelde bu binaların denetiminizde istiyorum hepsinin altına otopark yeri olarak veriyorsunuz projede fakat hangisinde var evlerimizin önü otoparka döndü DEMİRTAŞ Sakarya mahşeri ve bunun gibi kaç mahalle var daha sizden rica ediyorum bunları denetleyin size Göstermelik bırakıp sonra daire şeklinde oda yapıp kat şeklinde Satışa sunuyorlar biri bu yazılımımı dikkate alsın!.....

vatan 8 Yıl Önce

Açıklamada osmangazi demirkapı kentsel dönüşüm yok vaz mı geçildi acaba oturduğum yer riskli alan ilan edildi ve bakanlar kurulunca onaylandı plan ve projeleri hazır denildi ve başkanımız geldi konuşma yaptı belediyemizin resmi internet sitesinde mevcut ama burada bahsedilmemiş vazmı geçildi acaba

vatan 8 Yıl Önce

Açıklamada osmangazi demirkapı kentsel dönüşüm yok vaz mı geçildi acaba oturduğum yer riskli alan ilan edildi ve bakanlar kurulunca onaylandı plan ve projeleri hazır denildi ve başkanımız geldi konuşma yaptı belediyemizin resmi internet sitesinde mevcut ama burada bahsedilmemiş vazmı geçildi acaba

Gülşen Akdeniz 8 Yıl Önce

Kemerçeşme mah nezaman kentsel dönüşüm gelecek.nilüfer de yapılar yeni olduğu halde kentsel dönüşüme giriyor

Ulku gurses 8 Yıl Önce

Osmangazi emekte kentsel donusum sart

Nebahat kacal 8 Yıl Önce

Arap şükrü sırtları nolcak iyice fuhuş yuvası oldu buralar

Zeki cinar 8 Yıl Önce

Yildirimda net olarak ne zaman baslar ve ortalama kac yilda biter

ALPARSLAN Demir 8 Yıl Önce

Karapınar mah ne zaman kentsel dönüşüm ol ucak ve aynı zamanda bu mahalleden çok destek gördüğünüzü unutmayiniz ve dokuzgozlerin ve delicayin ıslah çalışması ne zaman olucak

Ugur 8 Yıl Önce

Altıparmak çarşamba kentsel dönüşüm şart binalar eski bi deprem esnasında felakete yol açacak tek yer bence

nuriye çolaklar 8 Yıl Önce

Merinos altıne zaman kentsel dönüşüm geliyor

Murat çelik 8 Yıl Önce

Baskanim birde emeğe el atsaniz bizde adam gibi yasayalim. Saygılar

Atinc menekşe 8 Yıl Önce

Ataevler 1995 yıllarında yapıldı 20 yıllık binalar,yıkılması saçma

unal 8 Yıl Önce

nerede düz kolay ve rant olan yer var hepsi seçilmiş. şehrin görüntüsünü bozan sıkıntılı, dar, nüfusu yoğun, yamaç yerlerden uzak durulmuş .. kentsel dönüşüm değil bu

Varol Bahadir 8 Yıl Önce

Sible karamazakta oturuyorm binalar 45 senelik burayi dusunmuyorsunuz

ziyattin cinar cinar onunde yakin... 8 Yıl Önce

Tamam

murat küçük 8 Yıl Önce

Mollafenari ivazpaşa bırak kentsel dönüşüm yolları bile ömürlük

zeynep caglar 8 Yıl Önce

baskanim birde gemlige elatsaniz buraya nezaman gelecek tokiler saygilarimla

feridun Dalbudak 8 Yıl Önce

İlgililere sesleniyorum papazçeşme ve küplüpınar mh.ile alakalı bunca zaman birşey yapılmadı okul haricinde. Buralarda dönüşüm vs.olacakmı

ümmehan evirgen 8 Yıl Önce

alacahırkadada degişiklikler istiyoruz

Ali temur 8 Yıl Önce

Bursa gursuda varmı acaba

Askeri ücretli 8 Yıl Önce

Bir dairenin maliyeti ne 175 binden başliyor biraz insaf

yusuf 8 Yıl Önce

Gariban elinfr avucunda ne varsa sattı toprak sahibi oldu şimdi onu elinden geri alma projesi birde borçlandırarak

Faruk 8 Yıl Önce

Kentsel dönüşüm dediğiniz şey ranta dönüşmüş durumda fsm civarı yepyeni binalar yıkılıyor para kazanmak için ayakta zor duran evler hala yikilmiyor çünkü bulunduğu yerlerin değeri az

Şenay olgun 8 Yıl Önce

Panayır mahallesinede çevre temizliği istiyorum

Melike 8 Yıl Önce

Hüdavendigar mahallesine ne zaman sıra gelecek acaba bi 10 yıl sonraki

yudum 8 Yıl Önce

Yaaa Akpinar Mahallesi, 1050 konutlar? Evlerimiz catlak icinde korkuoruz bize mezar olacak die. Belediyeden gelip baktilar, ilk geri donusum buraya yapilacakti. Hep yalannnnn

Mustafa Erdal Doğru 8 Yıl Önce

Kestel de kentsel dönüşüm olacakmış?

Tgce 8 Yıl Önce

Ataeblerde kentsel dönüşüm istemiyoruz ki. Daha 5 yıl olmadi buryaa yüksek gerilim tellerinin altına bakgör residanslar yapildi. Bugün atabulvarı, ozluce taraflarında yüksek gerilim tellerinin altinda mantar gibi yeni binalar türüyor. Ne rantı bu acaba ?? Ki ataevler bursanin çoğu semtinden daha planlı kurulmuş bir yer. Lütfen 21. Yüzyilda bu tellerin burdan sökülüp gidemecegini uydurmayin bize..

aliş 8 Yıl Önce

Bu teller ne belaymis be arkadas benimde tarlamin ustunden geciyor belediye ne ev yaptiryor ne bisey ama vergiyi aliyor bu tellerin kalkma ihtimali yokmu arkadaslar

Fatma 8 Yıl Önce

Çekirge ye ne zaman kentsel dönüşüm gelecek

Hacer 8 Yıl Önce

Bursa yıldırım çınar önüne ne zaman gelcek kentsel donusumu ama burdaki insanlar hiç inanmıyorlar kentsel dönüşümün gelecene habire evler yapılıyor ama ben diyom kentsel donusumu olacak niye yapıyorsunuz diyorum ama inanmıyorlar yok öyle bişey yıkamazlar yapamazlar diyorlar şahsen ben cok istiyorum kentsel dönüşümün bir an önce gelmesini ama kac senedir bu haber var ama bir türlü gelmiyor kentsel dönüşümü gerçekten varmı yoksa yalan haberim inşAllah doğrudur gelir tez vakit e kentsel dönüşümü lütfen bilgi almak istiyoruz

ISA 8 Yıl Önce

Sivasa ne zaman gelecek ):

kocaslan kerim 8 Yıl Önce

eski yalovaya yoluna nezaman sira gelecek yol nezaman genisliyecek daryollar artik trafigi kaldirmiyor once ana yollari olan mahallerden baslanmali once toplu konut deyil once ana yollari genisletin sonra toplu konut yaptirin hani bir soz vardirya once evi yapar sonra temel atariz

Gulsen 8 Yıl Önce

Mehdancik mahallesinde kensel donusum varmi binalar elli senrlik mahalle haykiriyor her gun kavga uyusturucular

fatma 8 Yıl Önce

Sırameşeler merkezinde bulunan bir yer ne zaman kentsel dönüşüm olacak ne yolları düzgün nede plansız yerleşim sizde işler çok yavaş ilerliyor çok yavaşsınız biraz hızlı olmanız lazım

Mehmet 8 Yıl Önce

artık gerçekten birşeyler yapılsın, bizde bilelim görelim!

realist 8 Yıl Önce

bekliyoruz bakalım hangi belediye başarabilecek?????

hasan çelebi 8 Yıl Önce

bu tehlikeli evdelerden artık kurtarın bizi başkanlar, sesimizi duyudn!!

arzu balkanlı 8 Yıl Önce

çekirgeye istiyoruz!!!

Fahriye demir 8 Yıl Önce

Bursa osmangazide selamer mh .icin kentsel dönüsüm yapılcak mı? Bir tarih varmı.

Adem Polat 8 Yıl Önce

Vakıf köyü için kentsel dönüşüm yapılacakmı?yapılacaksa ne zaman?sağolun.

Sezai 8 Yıl Önce

başkanım panayır mahallesınıde bu çirkin görüntülerden kurtar

emrah karateker 8 Yıl Önce

vakıf köy mah 5, aksu ya çalişma istiyoruz hizmet seçieyaklaştımıoyisterseniz

sabahattin 8 Yıl Önce

bursa panayırköy şeyirleşmeye mükemmel bir alan bursayı rahatlatır neden veya bir sebimi var kentsel dönüşüm için idaal tümünü kulanaçaksin neden girilmiyor

Melahat 8 Yıl Önce

Ne olur ulus'a gelin

Adem 8 Yıl Önce

Tayakadın mah.Bursamızın taaaa kalbi ve rezillik esrar keşler hapcılar bali çekenlerle dolup taşıyor oralarda olan terk edilmiş evleri mesken tutmuşlar mahallemiz harabe içinde fakat belediyemiz ne yazıkki nerede rant var orada mah hiç gündeme dahi gelmiyor yarın bir deprem olsa orada yaşayan canların hesabını kim verecek sosyal devletiz yaa öncelik rant gelen yerlere veriliyor belediye başkanımızın bir an önce mah. acil ele almasını istiyoruz ....

ayhan muşlu 8 Yıl Önce

Herkesin aklinda olan bu soruya bir cevap verin Allah rizasi icin degirmenonu yani cumali kizzikada gelecekmi gelecekse de ne ZAMAN

Ahmet 8 Yıl Önce

Bağlarbaşınada gelinmeli

Muhammed 8 Yıl Önce

Aticilar a gelin artık nefes alamıyoruz ne zaman baslicak 20 senedir baslanilamadi

emıne 8 Yıl Önce

küplü pınarda lagımlar taşiyo evlere yollardaki künkler çürümüş binalar 50 yılı geçmiş halan neyi bekliyorsunuz üzerimize yıkılmasınımı

betül dönmez 8 Yıl Önce

ben bursa nın yıldırım ilçesinde oturuyorum nerelere yıkım gelip nereye gelmeyeceğini merak ediyorum

Erkan 8 Yıl Önce

Bursanı en güzel yeri kent meydani karsisin da cöp binalar bumu dönüsüm yazık ilkbas dan orları düzetin merkezi düzetmede dis maleleri düzetmeye kakiyor sunuz ya yaptınız is binanin dısı güzel ici cöp demektir yazık

Metin gök 8 Yıl Önce

Pazar pazarı demiryolu cad ne zaman belli olur,,,sonuç

Hasret 8 Yıl Önce

Ben millet mh derya cad.oturuyorum yıkım olup olmadığını merak ediyorum

Esra 8 Yıl Önce

İncirli mahallesinde olucak mı acaba

Ahmet. emin.ozden 8 Yıl Önce

Tabakanın. Mah.firin.sokak.bursanin.en.merkezi.yeri.mezmeleligin.ne.zaman.yapilacak

Hamit aktaş 8 Yıl Önce

Ben osmangazi gunestepede oturuyorum hala buraların tapu sorunu çözülmedi hisseli tapular mevcut acaba buraları da kentsel dönüşüm projesi altına alarak bu sorunumuz cozumlenecekmi yıllardır aynı sorun kimse ilgilenmiyor bu konuyla

mustafa 8 Yıl Önce

Selamet Mh acilen kentsel dönüşüm olmasi gerekiyor evler çok eski

zeynep arda 8 Yıl Önce

Bence donusume bağlar başından başlamalısınız.buralarin kesinlikle bir kentsel donusume ihtiyaci vardir

zeynep arda 8 Yıl Önce

Bence donusume bağlar başından başlamalısınız.buralarin kesinlikle bir kentsel donusume ihtiyaci vardir

zeynep arda 8 Yıl Önce

Bence donusume bağlar başından başlamalısınız.buralarin kesinlikle bir kentsel donusume ihtiyaci vardir

hale 8 Yıl Önce

Tabakhaneler bolgesi bursanin gobeginde olmasina ragmen, artik copluk pislik dolu bir yasanmaz bir yer oldu.donusum icin fazlasiyla gec kalindi cocuklarimiz kendimiz sokakta rahat yuruyemiyoruz cocugumuzu goturebilecegimiz bir park bile yok pislikten baska acilen burasinin donusume girmesi gerekiyor

Murat 8 Yıl Önce

Bence ilk yesilyayla civarından başlamalı yeni ev yok neredeyse

sultan 7 Yıl Önce

peki dikkaldırımda nezaman yapılıcak

Yesılovaaaa 8 Yıl Önce

20 yıldır kılcak hala yıkılmadı bıran once baslansın ve bıtsın

Nurgul 7 Yıl Önce

Bencede ilk olarak kucuk baliklu degilde yesilova bitmesi daha iyi olur rica ederiz

Yaşar 7 Yıl Önce

Yalova yolu tuna mah kentsel dönüşüm olacak

Yaşar 7 Yıl Önce

Yalova yolu tuna mah kentsel dönüşüm olacak

Hacer 7 Yıl Önce

Kemercesme Mh ne zaman kentsel dönüşüm başlayacaktır

kaplıkaya neden 7 Yıl Önce

herkes kaplıkayayı isdiyor neden orada rand var. yeşilyaylayı düşünen yok

Ahmet. emin.ozden 7 Yıl Önce

Tayakadın. Mah.firin.sokak.durumu.nedir

Ergin Birinci 7 Yıl Önce

Bir Kadir Topbaş'ta Bursa'mıza lazım, bunca zaman bir ilerleme Yok Kardeşim!!!

Sami Gürler 6 Yıl Önce

Ben yetkililere sormak istiyorum araştırdım Bursa, da üç merkez ilçe başta olmak üzere hemen hemen Bursa, nın her yerinde sözü geçen kentsel dönüşüm neden benimde oturmakta olduğum Sırameşeler ve Alemdar mağallelerinde söz konusu değil. Bazı yorumlara göz attım insanlar binalarının otuz kırk senelik olduğundan bahsedip kentsel dönüşümü soruyor ben elli senedir aynı evde oturuyorum inanın burda en az elli senelik evlerle dolu ben yine yetkililere ve belediye başkanına soruyorum yirmi otuz senelik mahallelere değil en az yetmiş seksen senelik mahallemizede uğrasın kentsel dönüşüm buradada insan evlatları oturuyor yetkili kişilere duyurulur saygılarımla. SamiGürler

Ercan 7 Yıl Önce

BELEDİYELER YENİ YERLEŞİMLERE İMAR VERMESELERDE KETSEL DÖNÜŞÜME İMAR ÇALIŞMASI YAPSALAR TÜRKİYE 5YIL SÜRMEZ ŞEHİRLER YENİLENİR BAŞKANLARA NACİZANE ÖNERİMDİR LÜTFEN TİKKATE ALINIZ SAYGILAR ....!!!

Bekir aydın 6 Yıl Önce

Şirinevlere ne zaman gelcek kentsel dönüşüm milletin eli ayagi bagli bekliyo

salim aydın 7 Yıl Önce

Hüdavendigar kent parkı ile villalar arasında kalan müstakil binalar için ne yapılması planlanıyor.

arda 7 Yıl Önce

bursa yıldırım meydancık mahallesıne kensel donuşum ne zaman ulacak

MUSTAFA 7 Yıl Önce

Değirmenönü mahallesi ne olacak buranında çok ihtiyacı var

MUSTAFA 7 Yıl Önce

Değirmenönü mahallesi ne olacak buranında çok ihtiyacı var

Melike ugur 7 Yıl Önce

Sahabettin pasa cami aralığı koca eyup sok kentsel dönüşüm ne zaman basliyacak

Fatih toprak 6 Yıl Önce

Çok güzel bi proje kentsel dönüşüm mümkün mertebe insanları mağdur etmemeye gayret gösterilsin kafi yeminle sabırsızlıkla bekliyorum sıra ne Zaman bize gelecek diye yavuzselim mh yayla sk yıldırım

Erhan Bakır 6 Yıl Önce

Bursanın bir çok bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri başlamış durumda. Bursa Kentsel dönüşüm ile ilgili haberleri http://bursakentseldonusum.com buradan takip edebilirsiniz.

Beşevler 6 Yıl Önce

Beşevler kentsel dönüşüm için çok güzel bir yer. http://bursakentseldonusum.com/tr/besevler.html Proje detaylarını incelemenizi tavsiye ederim.

ömer koç 7 Yıl Önce

fethiye mahallesinde çotanak sitesinde ne zaman kentsel dönüşüm gelecek binalr 30 yıllık

Metin gök 6 Yıl Önce

Pazar pazarı bizi hayatımızdan bezdirdi yeter ya her hafta pislikten gürültüden her yer meyhane geceleri cikinda biraz gezin görün vatandaşın halini

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.