www.emlaksayfasi.com.tr

Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak?

Kiptaş

İstanbul'da hiç ev sahibi olmayanların başvurabileceği Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak sorusunun cevabı belli oldu. İşte detaylar...

Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak sorusu ev sahibi olmayan İstanbulluların merakla cevabını beklediği bir soruydu. Yapılan tanıtım toplantısı ile halka tanıtılan Silivri Kiptaş 3 etapta başvurular 28 Mart'ta başlıyor. İnşaat çalışmalarınında yakında başlaması planlanıyor.

173 bin 606 metrekare alan üzerinde 1508 konuttan oluşacak olan Silivri Kiptaş 3 etap projesinde, Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak sorusunun cevaplanması ile İstanbul'da hiç ev sahibi olmayanlar için özel olarak üretilecek projede çalışmalar başladı.

2+1 ve 3+1 daire seçenkelerinin yer alacağı Silivri Kiptaş 3 etap projesi deniz manzaralı dairelere sahip olacak. Ayrıca projede giriş kattaki 2+1 daireler için enegellilere başvuru önceliği tanınacak. 
Silivri Kiptaş 3 etapta çocuk oyun alanları, spor sahası, cami, sağlık ocağı, okul ve prestijli ticari alanlar bulunuyor.

Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak ile ilgili tüm detaylara ve inşaat çalışmaları hakkındaki gelişemelere EmlakSayfası.com.tr üzerinden ulaşabilirisiniz.

Silivri Kiptaş 3 nereye yapılacak? tıklayınız

Silivri Kiptaş 3 fiyatları! tıklayınız

Silivri Kiptaş 3 başvuru formu! tıklayınız

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.