www.emlaksayfasi.com.tr

Kocaeli Gölcük TOKİ evleri satılık!

Kocaeli Toki Projeleri

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ tarafından inşa edilen Kocaeli Gölcük Toki evleri satılık detayları haberimizde yer alıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kocaeli Gölcük Toki evleri satılık detaylarını sizler için araştırdık.

Kocaeli Gölcük Toki evleri satılık detayları şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ tarafından inşa edilen Kocaeli Gölcük Toki konutlarınsa satılık daire seçeneklleri konut alıcılarına sunulacak. Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan TOKİ imzası taşıyan Kocaeli Gölcük satılık toki konutları için başvuru toplanacak.

284 adet 2+1 alt gelir grubu ve 114 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Gölcük toki konutları 5 Mart'ta başlıyor. Kocaeli Gölcük Sivritepe Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen toki Kocaeli Gölcük toki evleri başvuruları 22 Mart 2019'a kadar devam edecek. 428 konut için başvuruların toplanacağı Kocaeli Gölcük toki başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Proje İlindeki Tüm Şubeler tarafından yapılacak. 

Kocaeli Gölcük TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Kocaeli Gölcük Toki evleri satılık detaylarını sizler için derledik. Kocaeli Gölcük satılık toki evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.