www.emlaksayfasi.com.tr

Konut kredisi faiz indirimi ne zamana kadar geçerli?

Konut Kredisi

Konut kredisi faiz indiriminin ne zamana kadar geçerli olduğu ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni bir konut alacak kişilerin merak ettiği konut kredisi faiz indirimi ne zamana kadar geçerli sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında konut kredi faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesi bekleniyordu. Bu kapsamda 4 banka faiz oranlarını 0,99'a çekti. Konut kredisi faiz oranlarında düşüş olduğunu gören birçok kişi de konut kredilerinde yapılandırma olacak mı sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

Konut kredisi faiz indirimi ne zamana kadar geçerli sorusunun detayları şu şekilde;
Ziraat Bankasının ardından Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Katılım'ın katıldığı konut kredisi faiz indirimi son tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 0,99 faiz oranlarının uygulandığı konut kredisi indiriminde son tarih belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Ziraat Bankası 500 bin TL'ye kadar olan 180 ay vadeli konut kredisi faizini 0,99'a düşürdüğünü açıkladı. Ziraat Bankasının arkasından Halk Bankası ve Vakıfbank'ta 500 bin TL'ye kadar kullanılan konut kredilerinde azami 180 ay vade için faizlerin 0,99 olarak uygulanacağı duyurdu. Son olarak kredi oranını yüzde 1'in altına düşüren bankalar arasına Ziraat Katılım da 250 bin TL'ye kadar olan konut finansmanları oranı azami 180 ay vade için yüzde 0,99'a düşürerek katıldı. 

Konut kredilerinde yapılandırma var mı 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Konut kredisi faiz indirimi ne zaman sona erecek ve konut kredisi faiz indirimi son günü ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.