www.emlaksayfasi.com.tr

DKY Sultangazi, Çeliktepe ve Göztepe projeleri geliyor!

Konut Projeleri

Anadolu ve Avrupa Yakasında proje atağına geçen DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 'Anadolu Yakası'nda Göztepe E-5 üzerinde karma bir proje, Avrupa Yakası'nda ise Sultangazi ve Çeliktepe'de projelerimiz olacak' dedi.

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018'e hızlı bir giriş yaptıklarını ifade etti. Sektör olarak bu dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracak 15 maddelik KHK'nm de çıkmasını beklediklerini belirten Dumankaya, "Bu sayede 2018'de de inşaat sektörünü ülkemiz ekonomisinin kalkınmasında lokomotif olma özelliğini koruyarak en güvenilir ve kazançlı yatırım aracı olmaya devam edecek" dedi. Projelerine de 'tam gaz' devam ettikleri bilgisini veren Dumankaya, "Lokum Manzara projemizin inşası ve satışı sürüyor. Kartal'da DKY Ada yakın zamanda başlayacak. DKY Dragos Sahil'i geliştiriyoruz. Yeni sahra'da büyük bir dönüşüm, Göztepe E-5 üzerinde karma bir proje yapacağız.

68 YILLIK KÖKLÜ TARİH
Sektör değerlendirmesinde Milliyet'in 68. yılını da kutlayan Ali Dumankaya, "68 yıllık köklü tarihi boyunca iyi gazeteciliğin ve güvenilirliğin simgesi olmayı başaran Milliyet'in kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Yeni döneminde de zengin içeriği ve dinamik haberciliğiyle basın tarihinde yeni başarılara imza atacağına ve okurlarına her daim yeni pencereler açacağına inancım sonsuz" dedi.

Milliyet Ek Gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.