www.emlaksayfasi.com.tr

Manisa TOKİ Akgedik 3 etap kura sonuçları ne zaman belli olacak?

Manisa Toki Projeleri

Yatay mimaride inşa edilecek olan ManisaToki Akgedik 3 etap projesi kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Manisa Toki Akgedik 3 etap kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Manisa Toki Akgedik 3 etap kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan manisa toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 18 Temmuz 2019 tarihinde Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde saat 11:00'de yapılacak. Yatay mimaride inşa edilecek olan projede yapılacak kura töreninden sonra hak sahipleri belli olacak.

Manisa Toki çekiliş sonuçları için tıklayınız.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan projede brüt 75 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 262 adet konut yer alacak. Başvuruları 6 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam eden manisa toki başvuruları 2019 kapsamında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Manisa Toki Akgedik 3 etap kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık. manisa toki 3 etap kura sonuçları ve manisa akgedik toki 3 etap kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.