www.emlaksayfasi.com.tr

Balat kiralık daire fiyatları 1.400 liradan başlıyor!

Nilüfer

Yeni konut projelerinin merkez üssü haline gelen Balat’ta kiralık daire talepleri de artış göstermeye başladı. Kasım 2017 itibariyle Balat kiralık daire fiyatları 1.400 ila 3 bin lira değişmektedir.

Markalı konut projeleri ile öne çıkan ve Bursalılar için yeni bir cazibe merkezi haline gelen Balat, gerek satılık daire fiyatları gerekse de kiralık daire fiyatları bakımından en parlak dönemini yaşıyor.

Balat kiralık daire fiyatları 1.400 liradan başlarken bölgedeki en yüksek kira bedeli ise 3 bin lira olarak gerçekleşiyor.

Balat kiralık daire fiyatları için en önemli kriterlerin başında gelen lokasyon, bu bölgede yaşamak isteyenler için büyük önem taşıyor. Eğitim kurumları ve sanayi bölgelerine yakın olması nedeniyle özellikle beyaz yakalı çalışanların ilgi gösterdiği Balat’ta kiralık daire ihtiyacı da her geçen gün artış gösteriyor.

0-10 yaş arası binalar arasında yapılan araştırmamızda 3 oda 1 salon ve ortalama büyüklüğü 140 metrekare olan dairelerdeki kira fiyatlarını baz aldık.

Balat kiralık daire fiyatları araştırmamızda bölgedeki daire kiralama metrekare bedellerinin ortalama olarak 15,71 lira olarak gerçekleştiği görülmektedir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.