www.emlaksayfasi.com.tr

TOKİ başvuru dilekçesi!

TOKİ

Toki talep dilekçesi detayı haberimizde yer alıyor.

Uygun fiyatlı olarak ürettiği konutlar ile dikkat çeken Toki başvuru dilekçesi detayını sizler için araştırdık. 

Türkiye'nin birçok şehrinde konut üretimi yapan Toki konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki belirlediği tarihlerde kişilerin başvurularını topluyor ve gerekli başvuru sayısına ulaşınca kura ile hak sahiplerini belirliyor. Başvuruları yapacak kişiler öncelikle Toki talep dilekçesi doldurması gerekiyor.

İşte Toki başvuru formu şu şekilde; tıklayınız.

Toki başvuru dilekçesi yanında ayrıca gerekli belgeler ise şu şekilde; 
-Kimlik Fotokopisi,
-Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “Hak Sahipliği Belgesi”
Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair),
-Emekli vatandaşlarımız, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazıyı, İbraz edeceklerdir.

Toki başvuru dilekçesi detaylarını sizler için derledik. Toki başvuru formu 2019 detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Toki başvuru şartları 2019 için tıklayınız.
Toki başvuru evrakları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.