www.emlaksayfasi.com.tr

TOKİ'den Gümüşhane'ye 1.840 konut!

TOKİ

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, TOKİ kentsel dönüşüm uzmanları ile birlikte konut projeleri kapsamında Hasanbey Mahallesi'nde incelemelerde bulunurken, Başkan Çimen, "Bin 840 konutu Gümüşhane'ye kazandırcağız" dedi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, konut projeleri kapsamında Hasanbey Mahallesinde incelemelerde bulundu. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, TOKİ kentsel dönüşüm uzmanları Mehmet Akif Arkalı ve Eyüp Can, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Recep Özdener, Strateji Geliştirme Müdürü Melih Çoban, Şehir Plancısı Cengiz Özgeriş ile Topal mevkiindeki alanı inceledi.

Topal yolu mevkiinde bin 840 konutu şehre kazandıracaklarım ifade eden Çimen, "Projemiz için sona yaklaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde TOKİ Emlak Dairesi Başkanı Dursun Baştürk'ü de misafir edeceğiz. İnşallah yaptığımız görüşmelerin ardından projemizi kısa süre sonra hayata geçireceğiz. Bu alana bin 840 konut sığdırdık. Bu alanı kentsel gelişim alam olarak belirledik. Yine bu bölgede kentsel dönüşüm alanımız var. Önümüzdeki süreçte burası için de bir çalışma yapacağız. Gümüşhane'miz maalesef planlı kentleşme hamlesini yıllardır yapamadı. Burada yapacağımız konutlar örnek olacak" diye konuştu.

Karadeinz'de Son Nokta Gazetesi 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.