www.emlaksayfasi.com.tr

Kalabalık yapan masa ve sandalyeye son...

Yapı Dekorasyon

Dört ayaklı yemek masaları ve sandalyelerin ayaklarının masaların altındaki rahatsız edici ve kalabalık görüntüsüne uzun yıllar çözüm arayan tasarımcı Eero Saarinen, 5 yıllık çalışması sonrası Pedestal Collection ile çözüm sunuyor.

Pedestal Collection adını verdiği masa ve sandalyelerinde bir devrim yaratan tasarımcı, tek ayak olarak tasarladığı koleksiyonu ile Knoll’ün en çok dikkat çeken ürünleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik çatısı altında satışa sunulan Pedestal Collection’ında yer alan iç mekanlarda kullanıma uygun olan tek ayaklı ürünler arasında, Saarinen yemek masası, Saarinen yan sehpa, tulip sandalye, tulip koltuk ve tulip puf/tabure olmak üzere 5 ürün çeşidi yer alıyor. Bu koleksiyonun en yenisi de Saarinen yemek masasının dış mekanda da kullanılabiliyor olması.

Oval veya yuvarlak formu ile modern dokunuşun yansıtıldığı koleksiyonda, masa ve sehpaların tablası mermer, granit ve ahşap malzemeleri arasından seçilebiliyor. Tulip sandalye, koltuk ve pufların oturma minderleri de tercihe göre kumaş ve deri yapılabiliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.