'20 milyon liralık Bostancı Deluxe projesi satışa çıktı'!
Konut sektöründe kentsel dönüşüm alanında özellikle Anadolu Yakası'nda yeni projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini kaydeden Koçer, bununla ilgili olarak arazi çalışmaları ve görüşmeleri yaptıklarını söyledi. Bir bölgeye yatırım yapmadan önce iyi bir araştıra gerçekleştirdiklerine ve yatırım kararını ona göre şekillendirdiklerine vurgu yapan Koçer, "İstanbul gayrimenkul yatırımı açısından cazip. Ama biz Türkiye'nin birçok bölgesinde varız" dedi.

Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, yatırım değeri 20 milyon lira olan Bostancı Deluxe projesini satışa çıkardıklarını söyledi. Antalya, Yalova, Kocaeli, Giresun ve Bayburt'ta da işler yürüttüklerini ve Bostancı Deluxe'nın İstanbuldaki ilk projeleri olduğunu belirten Koçer, "Kentsel dönüşüm projesindeki 61 daireden 21'ini satışa çıkardık. İstanbul'daki ilk projemiz olması sebebiyle tanıtıma özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa sunduk. Metrekare fiyatı 7 bin 450 liradan başlıyor. Projemizde daire fiyatları ise 650 bin liradan başlayıp 1 milyon 700 bin liraya kadar çıkıyor. 2+1 ve 3+1 için 850 bin TL'den başlıyor. Daireler 95 ila 210 metrekare arasında bulunuyor" diye konuştu.

AYNI ANDA 13 PROJE YAPIYOR
İnşaat ilerleme seviyesi olarak yüzde 70 seviyelerinde bulunduklarını ve dairelerin Mart 2018'de teslim edileceğini belirten Koçer, ağırlıklı olarak kamu projeleri geliştirdiklerini 40'a yakın kamu projesi tamamladıklarını aktardı.

Koçer, 13 projeye aynı anda devam ettiklerini, bundan sonra konut sektöründe açılım yapma düşüncesi içinde olduklarını da kaydetti. Satıştaki 21 bağımsız bölümde 2 adet 1+1 loft dublex, 4 adet 4+1 dublex, kalanı ise 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Elife Yapı&Mimarlık Kurucu Ortağı Selin Bilal ise projenin yüzde 80'inin yeşil alan ve peyzaja ayrıldığını, dairelerin de 11'inci kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip olduğunu bildirdi.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181