216 Butik Plus Evleri'nin %60'ı satıldı!
Bu yaz teslimlerin gerçekleşeceği projede konutların yüzde 60'ı satıldı. 2 blokta toplam 123 daireden oluşan 216 Butik Plus, projeden ev alan ve yaşayanların konforu ön planda tutularak inşa ediliyor. Fiyatlar 266 bin liradan başlıyor. Teslimlerin yaz döneminde gerçekleşeceği projede, misafirlerin resepsiyonda karşılanacağı, temizlik hizmetiyle dairelerin uygun fiyata istendiği an temizleneceği proje yetkilileri tarafından belirtiliyor. Yaz-kış kullanılabilen yüzme havuzu, fitness ve spor alanlarıyla donatılan 216 Butik Plus'ta ihtiyaca uygun 1.400 m2 market, kafe, eczane, pastane, kuru temizleme ve bay-bayan kuaför salonları da bulunuyor.

TİCARİLER AİDATI DÜŞÜRECEK
216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, tüketiciye konforu uygun bir aidatla sağlayacaklarını söyledi. Projede bulunan ticari alanların bazılarını kiralayacaklarına dikkat çeken Dündar, "Site giderlerinin önemli bir kısmı ticari alanların kiraya verilmesiyle karşılanacak. Böylece hem projede oturan konut sahibi kaliteli hizmeti uygun fiyata satın alacak, hem de konutunu kiraya veren makul bir aidat alındığı için evini rahat kiraya verebilecek. Evin değer artışı ile birlikte alıcılar çifte kazanç sağlayacak" bilgisini verdi. 


Sabah Gazetesi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181