216 Butik Plus’ta bahar kampanyası!
Çekmeköy bölgesinde birçok nitelikli konut projesine imza atan 216 Yapı, yine aynı bölgede projelendirdiği 216 Butik Plus’ta Bahar kampanyası başlattı. Ev almayı kolaylaştıran farklı alternatifler hazırladıklarını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, kampanya kapsamında konut almak isteyenlere peşin ödemede yüzde 10 indirim yaptıklarını belirtti. Bahar kampanyasında vadeli alım yapmak isteyenlerin de unutulmadığını kaydeden Dündar, “120 ay vadeye kadar faiz oranı yüzde 0,93’te tutuldu” dedi.

Vadeli alıma da indirim var
Kampanyadan vadeli olarak yararlanmak isteyenlere düşük faizin yanında bir de yüzde 5 indirim sözü verildi. Evini vadeli almak isteyenler yüzde 5 indirimi aldıktan sonra, evin bedelinin yüzde 25’ini peşin veriyor, geri kalan yüzde 75 için ise 120 ay 0,93 faizden kredi kullanabiliyor.

Ötelenen talepler alıma dönüyor
Farklı kampanyalarla ev almayı kolaylaştırdıklarını anlatan Bilent Dündar, “Biz bugüne kadar yaptığımız projelerde her zaman farklı kampanyalara imza attık. Kampanyalar, konut almak isteyen kişileri, alım yönünde harekete geçirmesi açısından son derece önemli. Gerçekten konut almak isteyen bir alıcıya farklı oranlarda indirim veya alternatif planlar sunmak cazip geliyor. Gayrimenkul alıcısının inandığı bir projede indirim kampanyası ya da farklı bir kampanya, ötelediği alımın gerçekleşmesini sağlıyor” diye konuştu.

Metroya yürüme mesafesinde
Kampanyalı satışların başladığı 216 Butik Plus, konumuyla da dikkat çekiyor. Proje Üsküdar- Sancaktepe Metrosu’na 500 metre mesafede bulunuyor. Siteden ev sahibi olanlara 7/24 güvenlik, teknik servis ve resepsiyon hizmetleri sunuyor. 216 Butik Plus’ta sosyal donatılar arasında, fitness center, sauna, Oyun alanları, yürüyüş parkuru ve güneşlenmeye imkan sağlayan kapalı yüzme havuzu yer alıyor.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181