216 Koru Plus Çekmeköy'ün yeni projelerinden oldu!
İstanbul'un yeni gelişen bölgelerinden Çekmeköy yatırımcıların radarına girdi. Bölgede beşinci işine başlayan 216 Yapı,Taşdelen'de yükselen 216 Koru Plus projesinde 2+1 daireleri 295 bin liradan satışa çıkardı. Böylelikle ilk 20 dairenin maliyetine satılacağı projenin, ilkyatırımcılarına yüzde 50 kazandırması öngörülüyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni gelişen bölgesi Çekmeköy, konut yatırımcılarının akınına uğramaya başladı. Bölgede 50 milyon liralık yatırımla beşinci işine başlayan 216 Yapı, Çekmeköy Taşdelen'de yükselen 216 Koru Plus projesinde 2+1 daireleri 295 bin, 3+1'leri ise 385 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Projeyi neredeyse maliyetine denebilecek fiyatla satışa sunduklarını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkam Bilent Dündar, projenin çok yüksek prim yapmasını beklediklerini vurguladı.

Türk aile yapısına uygun ve tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde projeyi inşa ettiklerini belirten Dündar, bölgede halkın talep ve ihtiyaçlarım çok iyi bildiklerine işaret etti. Dündar, "Bu projede çok iddialıyız, diğer projelerimizden elde ettiğimiz verilere baktığımızda '216 Koru Plus'ta da ciddi prim potansiyeli var diyebiliyoruz. Buradan yola çıkarak projenin ilk yatırımcılarına en az yüzde 50 kazandıracağını rahatlıkla söyleyebiliriz" değerlendirmesinde bulundu. Taşdelen'de yükselen 216 Koru Plus projesinde daire büyüklüklerinin 87,5 ila 153 metrekare arasında olduğunu söyleyen Bilent Dündar, kalabalık aileler için de tasarlanan büyük metrajlı dubleks dairelerle birlikte toplam 250 dairenin bulunduğunu söyledi. Çoğunluğu 2+1 olmak üzere, 3+1 ve çatı dublekslerden oluşan projede metrekare fiyatlarının 3 bin 300 TL'den başladığına işaret eden Bilent Dündar, "İlk bloğun 24 ayda, 2'nci ve 3'üncü bloğun ise 36 ayda teslim edilmesi planlanıyor. Bu projemizde, her dairede en az bir balkon bulunuyor. Her daire için bir araçlık otopark ve depo alanı da mevcut. Projede ayrıca, açık havuz, fitness, sauna, bilardo, masa tenisi, basketbol-voleybol sahası, çocuklar için kapalı ve açık oyun alanları, barbekü alam, servis bekleme odası, araç, motosiklet ve bisikletler için otopark, güvenlik ve kafeterya da planlanıyor" diye konuştu.

Söz konusu 216 Koru Plus projesinin, ulaşım akslarına da yakın olduğuna işaret eden Bilent Dündar, "Projemiz, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 22 dakika mesafede. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 15 dakika, AVM'lere 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca, Mecidiyeköy'e 25 dakika ve Üsküdar sahiline ise 21 dakika mesafede yer alıyor" bilgisini verdi. Bölgede bundan önceki projelerle toplamda 600 dairenin teslim edildiğini ve 200 milyon TL yatırım yaptıkları bilgisini veren Dündar, arsa stoklarının da devam ettiğine işaret etti. Dündar, 2018'de bölgede 150 dairelik bir projeye daha başlayacakları bilgisini verdi.

20 DAİREDE MALİYETİNE SATIŞ
Müşterilerine çok çeşitli ödeme kolaylıkları da sağlayacaklarını dile getiren Dündar, "Peşinatı teslimde ödeme, krediyi teslimde kullanma gibi fırsatların yanı sıra, ayrıca isteyen müşterilerimize 48 aya kadar şirket bünyesinde vade imkanı da bulunuyor"diye konuştu. Dündar, ev sahibi olmak isteyenler için mümkün olan tüm kolaylıkları sağlamaya çalıştıklarını aktararak, "Bu projemizde sadece ilk 20 daireye özel maliyetine yakın satış yapacağız. Örneğin peşin satış fiyatı 383 bin 500TL olan 2+1 daireyi yüzde 23 indirim ile 295 bin TL'ye almak mümkün olabilecek"dedi.

AİDATLAR 250-350 TL ARASINDA
Yaklaşık 6 bin 230 metrekare arazi üzerinde 13'er katlı 3 bloktan meydana gelen 216 Koru Plus'ı bölgenin dinamiklerine uygun olarak planladıklarını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, "Çok gerekli olmayan detaylardan uzak durduk. Sadece günlük yaşamı kolaylaştıracak, ihtiyaçlara cevap verebilecek unsurları en ince detayına kadar düşündük. Böylece maliyeti azalttık ve vatandaşın ev sahibi olurken aynı zamanda yüksek prim sağlayarak karlı bir yatırım yapmasına olanak tanıdık. Dairelerin aidatlarının 250 ile 350 lira arasında olması planlanıyor" diye konuştu.

Hamide Hangül / Karar Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181