216 Yapı'da Ramazan fırsatları!
216 Yapı, bu kez Ramazan kampanyalarıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Şirket, hem Çekmeköy'de hem de Kozyatağı'nda projelendirdiği iki projesinde geçerli olmak üzere iki farklı kampanya hazırladı. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, bu tür kampanyaların kendilerinden konut almak isteyen ancak bütçelemede zorlanan alıcılar tarafından ilgi gördüğünü söyledi.

Çekmeköy'de yükselen '216 Butik Plus' projesinden konut almak isteyenler için şirket, peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 10+3 indirim imkanı sunuyor. Şirketin ilk kentsel dönüşüm projesi olarak Kozyatağı'nda mahalle konseptiyle projelendirilen '216 Bahar' projesinde de ev almak isteyenlere daire bedelinin yüzde 50'sini peşin ödemeleri durumunda geri kalan yüzde 50'lik kısmı teslimde ödeme imkanı sunuluyor.

Yeni Şafak Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181