Acıbadem konut projeleri!
Acıbadem konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Acıbadem bölgesinde konut satışları hızla devam ediyor. Kadıköy ilçesine bağlı olan bölgede markalı konut projeleri de inşa ediliyor.

İşte Acıbadem konut projeleri listesi

Benesta Acıbadem
1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı Benesta Acıbadem projesinde 8 adet blok yer alacak. 471 daireden oluşacak olan proje 30 bin 622 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 897 konut ve 11 ticari ünitenin yer alacağı projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Benesta Acıbadem projesi fiyatları ve teslim tarihi tıklayınız.

Seven Four Life Acıbadem
Kadıköy konut projelerinden biri olarak inşa edilen Seven Four Life Acıbadem 4 bin 646 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Daire büyüklüklerinin 138 ila 337 metrekare arasında değişim gösterdiği Seven Four Life Acıbadem'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor.​ Seven Four Life Acıbadem fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Esta Acıbadem
30 bin 622 metrekare alana sahip olan Esta Acıbadem projesi 897 konut ve 11 ticari üniteden oluşacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunacağı Esta Acıbadem projesi 8 bloktan oluşacak. Esta Acıbadem projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Yör Palas
İstanbul Acıbadem'de inşa edilen Yör Palas projesinde 4 adet 4+1 ters dubleks, 4 adet 4+1 çatı dubleksi ve 12 adet 3+1 olmak üzere toplam 20 ultra lüks daire yer alıyor. Yör Group imzasıyla kentsel dönüşüm çalışmaları çevresinde hayata geçirilen Yör Palas tasarımıyla standartların değişime uğradığı, zamana uygun taleplerin yeniden tasarlanarak dizayn edildiği bir proje olma özelliği taşıyor. Yör Palas nerede? Tıklayınız.

The Mandarins Acıbadem
1+1'den 5+1 dublekse kadar daire seçenekleri bulunan The Mandarins Acıbadem projesinde daire büyüklükleri 62 ile 179 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. 493 adet konut ve ticari ünitelerden oluşan proje İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. The Mandarins Acıbadem teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Acıbadem konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181