Ada Bazlı dönüşüme örnek proje; Kartal Life Atalar
Kentsel dönüşümün ada bazında mı, parsel bazında mı olması sıkça tartışılır. Uzmanların çoğu, ada bazında dönüşümden yana. Çünkü bu yolla yeşil ve sosyal alanların hesaba katıldığı ve İstanbul'un betondan bir kente dönüşmesinin engellenebileceği belirtilir. STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ da, dün satışa çıkardıkları 'Kartallife-Atalar' projesinin dönüşüme örnek olduğunu çünkü bu projeyle ada bazlı dönüşüm yaptıklarını söyledi.

'GELECEĞİN YILDIZ İLÇESİ'
Yeni projelerini inşa edecekleri Kartal'ın yıldızının her geçen gün parladığına da dikkat çeken Aydm Aslandağ, "Bölge, Sabiha Gökçen havaalanı, metro, deniz otobüsü gibi tüm ulaşım araçlarına; İzmit Köprüsü, Bağdat Caddesi, E-5, gibi önemli hatlara yakın oluşu, Adalar manzarası ve geniş sokaklarıyla geleceğin yıldız ilçesi olacak" dedi.

EN DÜŞÜK EV FİYATI 450 BİN LİRA
Kartal'ın Atalar bölgesindeki Karta I life evleri, aileler için tasarlandı. 104 daireli projede ev fiyatları 450 bin liradan başlıyor. Ev almak isteyenler yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı 24 aydan 36 aya kadar vadelerle ödeyebilecek.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181