Adam Kule'de %1 KDV avantajı!
Dap Yapı'nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak. Proje ayrıca yüzde 1 KDV avantajına da sahip.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanyada dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 25'i teslimde almıyor. Kalan kısım için Dap Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Özel kampanyanın son tarihi ise 13 Mart.

Prim potansiyeli
Adam Kule, Maltepe Rekreasyon Projesi'ne, inşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve sahildeki 1 milyon 200 bin metrekarelik aktivite alanının yanında yer alıyor. Bu kapsamda prim getirişinin yüksek olması beklenen proje, marina, metro, hızlı tren, kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sunuyor. Maltepe, Kadıköy ve Bağdat Caddesi'nin hemen yanında bulunan proje, TEM Bağlantı Yolu, Sahil Yolu, E5 Karayolu, Yüksek İstinaf Mahkemesi, Kartal Adliyesi, Maltepe Sahil Dolgu Alanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı gibi merkezi alanlara ulaşımı kolaylaştırıyor.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181