'Akdamar Sky Suite'in geniş bir alıcı profili var'!
Gelişim ve değişim sürecine giren Kartal’da inşaat hareketliliği devam ediyor. Konut çeşitliliği açısından zengin bir bölge olan Kartal; kira çarpanı, arsa değeri ve yatırım bedeli gibi parametrelerle yatırımcılar için kısa ve uzun vadede önemli fırsatlar sunuyor.

İstanbul’un inşaat ve finans üssü Kartal’da yepyeni bir yaşam merkezi inşa ediliyor. MSY Yılmazlar İnşaat imzası taşıyan Akdamar Sky Suit, konut sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra yatımcılara da güvenilir ve yüksek katma değer katan bir yatırım avantajı sağlıyor. 27 Nisan’da temeli atılan Akdamar Sky Suit’in Kasım 2019’da tamamlanması planlanıyor.

“Projenin geniş bir alıcı profili var”
Kartal’ın son yıllarda uygulanan sermaye yatırımları, devlet teşvikleri ve imar iyileştirmeleriyle hızlı bir ivme kazandığını söyleyen MSY Yılmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Selami Taşdemir; “Kartal, dinamikleri gereği potansiyelini her zaman yükseltecek değişkenler barındırıyor. Özellikle de son 5 yılda gösterdiği istikralı yükseliş, Kartal’ın geleceği hakkında öngörüde bulunmamızı kolaylaştırıyor. Coğrafi konumu, finans ve iş merkezlerine olan yakınlığı, ulaşım olanaklarıyla ayrıcalıklı bir noktada yer alması ve satış yoğunluğunun fazla olması bu bölgenin bir cazibe noktası olmasının önünü açıyor. Bu anlamda Kartal’ı referans noktası seçmemizin en önemli nedeni de bu değişkenler çerçevesinde şekilleniyor. Şehrin en stratejik konumlarından Kartal Yakacık’ta temelini attığımız Akdamar Sky Suit projesi, 100 milyon TL’lik bir yatırımla 5.200 metrekare alan üzerine konumlanıyor. Tek bloktan oluşan projede 204’ü daire olmak üzere 211 bağımsız birim bulunuyor. Konut ve iş yerlerini birlikte ele aldığımız ve yatırım değeri yüksek projemizi, yaşam ve ticaret alanına dönüştürmeyi amaçlıyoruz.  Bu anlamda çok geniş bir alıcı profiline sahip olan Akdamar Sky Suit’in çekim merkezi haline geleceğine inanıyoruz” dedi.

“Standartları yüksek tutuyoruz”
Van’da inşa ettikleri yapılarla önemli bir başarı yakalayan MSY Yılmazlar İnşaat, aynı başarıyı İstanbul’daki projesi Akdamar Sky Suit ile sürdürüyor. Bu proje ile daha fazla kişiye ulaşmak istediklerini ifade eden MSY Yılmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Selami Taşdemir; “Biz projelerimizde standartları üst düzeyde tutuyor, modern çağın ihtiyaçlarını karşılayacak bir anlayışı misyon kabul ediyoruz. Bu doğrultuda dünyada tanımlanan yeni mimari anlayış ekseninde hayat bulacak olan Akdamar Sky Suit ile multi yönlü bir yaşam kültürü yaratıyoruz. Residence ve loft olmak üzere 1+1’den 3+1’e kadar değişen dairelerin yanı sıra farklı birçok ünitenin yer aldığı projemizin, bölgedeki diğer projelerden sıyrılacağını düşünüyoruz” dedi.
 
“Avantajlı lokasyonuyla ulaşım özgürlüğü sunuyor”
Akdamar Sky Suit’de yüksek getiri olanaklarının geçerli olduğunu dile getiren Selami Taşdemir; “İstanbul’un en merkezi lokasyonunda yükselmeye başlayan Akdamar Aky Suit; E5’e 5, E6’ya 3, metroya ve sahil yoluna 5, Sabiha Gökçen, Teknopark ve Viaport’a 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. İstanbul’un her yerinden kesintisiz ve kolay ulaşım imkanı bulunan Akdamar Sky Suit aynı zamanda Kartal Adliyesi’ne 5, Pendik Marina’ya 10, Kartal Devlet Hastanesi’ne 7 ve Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Okul ve hastanelere yakın olması, öğretmen ve çocuklu ailelerin projeyi seçmesinde önemli bir kriter oluşturuyor” dedi.

“Değişen konut beklentilerine cevap vermeyi amaçlıyoruz”
Ekolojik ve çevre hassasiyetiyle toplam arsa alanının önemli bir kısmını peyzaj alanlara ayırdıklarını söyleyen MSY Yılmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Selami Taşdemir; “Anadolu Yakası’nda bulunan yapılar arasında en çok yeşil alana sahip projelerin başında gelen Sky Suit, Yakacık’ın yeşil dokusuyla görsel bir devamlılık sağlıyor ve bölgenin elegan yapısını koruyor. Nitelikli peyzajı, ileri teknoloji, yüksek kalite ve güvenlik ile donatılan konutların yanı sıra projede; açık yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark alanları, tuz odası, fitness salonları, bilardo ve masa tenisi odası, erkek ve kadınlara özel hamam, sauna ve buhar banyosu, çocuk aktivite alanlarına kadar birçok sosyal donatı yer alıyor” dedi.

“Seyir Teras’da yaşam var”
Hayatın her anını özel kılacak detayları titizlikle planladıklarını söyleyen Taşdemir; “Projemizin en üst katını tamamen seyir teraslarına ayırdık. İstanbul’da eşine az rastlanır bir mimari anlayışla tasarlanan geniş teras, ortak kullanıma açık olarak konut sakinlerine sunulacak. Şehir manzarası sunan teras, Yeditepe İstanbul’un en özel portesini gözler önüne serecek. Prens adalarından Aydos Ormanına kadar geniş bir hakimiyet alanı sunacak olan seyir terasları,  barbekü alanları ve bar salonuyla da fark yaratacak.  Biz MSY Yılmazlar İnşaat olarak, projenin diğer ayrıcalıklarının yanı sıra deniz manzaralı geniş seyir terasları ile değişen konut beklentilerine cevap vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Etkili zaman yönetimi fikriyle bir yaşam merkezi oluşturmayı hedefleyen Akdamar Sky Suit, yeni nesil mühendislik anlayışı, ayrıcalıklı özellikleri ve yatırımda hızlı geri dönüşleriyle alıcısına kazandırmaya devam edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181